RYLA

RYLA –
Johtajuuskoulutusta nuorille

RYLA (Rotary Youth Leadership Awards)

RYLA on Rotaryn nuorisotoimintamuoto, jolla koulutamme 1430-vuotiaita aloitekykyisiä ja aktiivisia nuoria omatoimisuuteen ja johtajuuteen. Tämä tapahtuu Rotaryn järjestämissä RYLA-seminaareissa, joissa kehitetään mm. nuorten harkintakykyä, päätöksentekokykyä sekä esiintymistaitoa. Kouluttajina toimivat paikallisen rotaryklubin jäsenet tai muut eri alojen asiantuntijat, jotka kertovat ammattiinsa ja johtajuuteen liittyvistä omista kokemuksistaan.

Päiväkokoukset pidämme Kirkkopuiston seurakuntakodilla (Kirkkopolku 2,11100 Riihimäki) klo 11.30-12.45. (Ruokailuun ei tarvitse ilmoittautua.) Kokous alkaa klo 12.00.

Iltakokoukset pidämme Lehmustien Juhlatalolla (Lehmustie, 11100 Riihimäki) klo 17.30-19.00. (Ruokailijoiden määrä ja allergeenit ilmoitetaan pvä ennen kokousta) Kokous alkaa klo 18.00.
Muut tapahtumat ilmoitetaan tarkemmin lähempänä ko. ajan kohtaa.

Pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 11.30 - 12.45 ja 17.30-19.00, ohjelman mukaan

Ei tapahtumia