Keitä olemme

Reach Salo  Rotaryklubi on uusi aktiivinen salolainen rotaryklubi. Virallinen RC Reach Salo on 1.1.2019 alkaen.

Kokoonnumme joka toinen maanantai ilta klo 18:00 Ihme ja Kumma Kahvilaan tapaamaan toisiamme, suunnittelemaan hankkeita, kuulemaan kiinnostavia esitelmiä ja edistämään hyvää omalla paikkakunnallamme. Käymme myös vierailemassa erilaisissa kohteissa. Tuemme kansainvälisen Rotaryn humanitaarisia projekteja, tulevaisuudessa osallistumme nuorisovaihtoon ja tavoitteemme on auttaa myös paikallisesti

Klubissamme on 22 jäsentä. Olemme osa piiriä 1140. http://www.rotary1410.fi/

Auttaminen on parasta

Pienin teoin eteenpäin, ihmiseltä ihmiselle iloa, toimintaa ja apua. Olemme keskittyneet vanhusten virkistykseen, Vie Vanhus Ulos liikuntatapahtuma, joulutervehdys ja äitienpäivätervehdys.  Äitienpäivää ennen kävimme Anninkartanon ryhmäkodissa ohjelmallisen tervehdyksen viemässä, keskustelua ja laulua. Kokoontumalla Ihme ja Kumma kahvilassa tuemme erityisnuorten työpajaa.

Tulevaisuudessa osallistumme muiden salolaisten Rotary klubien kanssa yhdessä nuorisovaihdon tukemiseen. Nuorilla on mahdollisuus Rotaryn kansainväliseen nuorisovaihtoon. Meidän mielestämme nuorisovaihto on mitä parhainta ruohonjuuritason kansainvälistymis- ja rauhankasvatusta.

Keväällä 2019 tuemme Tsemppari Stipendein Salon alueen kolmea koululaista.

Pidämme arvossa kansainvälisen Rotary Internationalin ponnisteluja ja järjestön arvokasta työtä muun muassa polion hävittämiseksi maapallolta. Pelkästään tähän työhön Rotary on suunnannut runsaasti vapaaehtoisvoimaa sekä yli 1,2 miljardia US-dollaria.

Vaikuttava kansainvälinen verkosto

Rotary on Chicagossa 23.2.1905 perustettu kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatio. Rotary Internationalin kotipaikka on Evanston, USA:n osavaltiossa Illinoisissa. Tunnuslauseemme on Palvelu itsekkyyden edelle (Service Above Self).

Rotaryyn kuuluu 1,2 miljoona jäsentä 35 000 klubissa yli 200 maassa. Rotary on merkittävä kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysjärjestö. Suomi on jaettu kuuteen rotarypiiriin, joista yhteen kuuluvat myös Viron klubit. Suomessa ja Virossa on yhteensä 300 klubia, joissa runsaat 10 000 rotaria.

Ihme ja Kumma Kahvila,
Annankatu 10, 24100 Salo

Joka toinen maanantai on kokous, ota yhteyttä tarkemmista ajoista!

Ei tapahtumia