Rotaract ja Interact

Rotaract ja Interact

Rotaract on osa Rotaryn toimintaa. Se kokoaa 18 – 30 -vuotiaita nuoria verkostoitumaan, harjoittelemaan johtamis- ja yhteistyötaitojaan ja vaikuttamaan ympäristönsä hyvinvointiin omalla panoksellaan. Rotaractklubin ohjelmassa voi olla yritysvierailuja, yhteisöpalveluprojektien suunnittelua ja toteuttamista sekä verkostoitumistapaamisia paikkakunnalla, kansallisesti tai kansainvälisesti. Kansallisen ja maailmanlaajuisen verkoston kautta on mahdollisuus solmia elinikäisiä ystävyyssuhteita, niin Suomessa kuin maailmanlaajuisesti. Rotaractklubien jäsenet hoitavat ja hallinnoivat omaa klubiaan ja päättävät toiminnastaan itse. Klubin apuna on klubia sponsoroivat rotaryklubit.

Rotaractklubeja on yli 180 maassa ja jäseniä 11 000 klubissa yhteensä noin 250 000.  Suomessa rotaractklubeja on tällä hetkellä 8 ja toimintaa järjestetään erityisesti suuremmilla paikkakunnilla.

Lue lisää Rotaractista

Klubimme on yhdessä alueemme muiden klubien (Naantali, Raisio) kanssa perustamassa uutta Rotaractklubia. Jos siis toiminta Rotaractklubissa kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä Tiina Malkamo, puh. / WhatsApp +358 44 2900329 tai tiina.malkamo.rotary@gmail.com.

…………………………………………………………………………………………………………………………………….

Interact toiminta on tarkoitettu 12-18-vuotiaille nuorille. Interact-toiminnassa nuoret pääsevät vaikuttamaan heille tärkeisiin asioihin vuosittain suunniteltujen ja toteutettavien projektien avulla. Kuten Rotaractklubilla, myös Interactklubilla on tukenaan oma Rotary-kummiklubi.

Interact-toimintaa järjestetään tällä hetkellä vain Oulussa, mutta jos toiminta kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä (yhteystiedot yllä), niin suunnitellaan yhdessä toimintaa myös omalle alueellemme.

 

Kokoontumistiedot

Paikka:
Kokoontumistietomme löydät klubin tapahtumista. Kurkkaa missä ja milloin tapaamme ja tule rohkeasti mukaan.

Jos tapaamme Zoomissa, pääset liittymään mukaan seuraavasta linkistä:
https://us02web.zoom.us/j/6462620070?pwd=OWNjRVpVcUpmWHlzOG16SXFBUFNXdz09

Meeting ID: 646 262 0070
Passcode: 1974

Aika:
Kokoonnumme noin joka toinen maanantai klo 18.00.
Tarkasta kokouspäivät tapahtumista.

Tapahtumat

Share This