Olemme osa piiriä 1410

Rotarypiirit

Suomessa on kuusi rotarypiiriä. Yhteen niistä kuuluu Suomen lisäksi Viro. Jokaista piiriä johtaa piirikuvernööri.

Oman piirimme D 1410 kuvernööri toimintavuotena 2021–2022 on DG Mikko Lindeman

Kuvernöörin tukena toimivat piirineuvosto, komiteat ja toimikunnat sekä piirin eri alueiden apulaiskuvernöörit. Klubit tekevät ehdotukset kuvernööreistä, ja piirin nimeämiskomitea valitsee ehdokkaista sopivimmaksi katsomansa kuvernöörin. Tuleva kuvernööri nimitetään Rotary Internationalin maailmankonferenssissa.

Piiri järjestää klubeille useita tapahtumia vuoden aikana. Niistä tärkein on tulevien klubipresidenttien ja klubivirkailijoiden koulutusseminaari (PETS).

Piirikokous järjestetään yleensä syksyisin ja juhlava piirikonferenssi keväisin.

Piirikuvernööri vierailee kaikissa piirinsä klubeissa toimivuotensa aikana. Apulaiskuvernöörit vierailevat oman alueensa klubeissa.

Hotelli Ravintola Martinhovi tai etänä Zoom yhteydellä.
Tarkasta paikka tapahtumista.

Zoom kokouksiin pääset liittymään seuraavasta linkistä:

Meeting ID: 646 262 0070
Passcode: 1974

Kokoonnumme noin joka toinen maanantai klo 18.00.
Tarkasta kokouspäivät tapahtumista.