Tutustu toimintaamme

Klubimme, vuonna 1962 alkaneella taipaleella on paljon hyviä aikaansaannoksia. Toteutamme vuosittain erilaisia palveluprojekteja, joiden tarkoituksena on tehdä hyvää. Lue lisää klubimme toiminnasta alta.

NUORISOVAIHTO JA MUU NUORISOTOIMINTA

Olemme aina panostaneet nuorten tukemiseen ja nuorisovaihto onkin klubimme lippulaiva.

Yli 40 noin 17-vuotiasta nuorta on kauttamme päässyt vuodeksi eri puolille maapalloa tutustumaan uusiin kulttuureihin ja luomaan elinikäisiä ystävyyssuhteita. Samaan aikaan olemme toimineet isäntinä Raision klubin vieraaksi saapuneille vaihto-oppilaille. Vaihtomaina ovat toimineet mm. USA, Australia, Kanada, Meksiko, Italia ja Belgia. 

Rotary nuorisovaihdon lyhyemmät vaihtomuodot, kesävaihto ja leirivaihto, ovat myös antaneet elämyksiä klubimme nuorille lähettiläille. Sen lisäksi, että olemme lähettäneet ja vastaanottaneet nuoria kesävaihtoon, olemme myös säännöllisin väliajoin järjestäneet kansainvälisen kesävaihtoleirin, jonka teemana on ollut RYLA, eli nuorten johtajuuskoulutus.  

Nuorisovaihdon lisäksi toimimme kummiklubina alueemme Rotaractklubille ja olemme mukana piirin lasten ja nuorten toiminnan kehittämisessä.

 

 

Kokoontumistiedot

Paikka:
Raision kirjasto | Raisio-huone
Eeronkuja 2
21200 Raisio

Aika:
Jokaisen kuukauden viimeinen maanantai klo 17.30.
Muuten tapaamme erilaisen tekemisen merkeissä tapahtumakalenterin mukaisesti.

Tarkista tapahtumista missä ja milloin tapaamme ja tule rohkeasti mukaan!

Tapahtumat

Ei tapahtumia
Share This