Keitä olemme

Me Raision Rotaryklubilla olemme monimuotoinen ryhmä eri alojen ammattilaisia, joita kaikkia ajaa eteenpäin halu tehdä hyvää, verkostoitua, ystävystyä ja oppia uutta!

Me kokoonnumme klubi-iltoihin noin kaksi kertaa kuussa, sillä meistä on kiva vaihtaa kuulumisia, niin pidempään mukana olleiden, kuin uusien jäsentemme kanssa, sekä tutustua vieraisiimme. Tapaamisissamme kuulemme mitä erikoisempia ja erilaisempia esityksiä eri alojen asiantuntijoilta!

Haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden osallistua Rotarytoimintaan omien mahdollisuuksiensa mukaan ja siksi olemme luoneet erilaisia vaihtoehtoja osallistua! Innovatiivisesta lähestymisestämme Rotarytoimintaan kertoo esimerkiksi klubimme sisällä toimiva oma erikoisuutemme, jota kutsumme projektiryhmäksi. Projektiryhmä on joukko jäseniämme, jotka kokoontuvat noin kerran kuussa suunnittelemaan klubin palveluprojekteja sekä varainhankintaa.

Olemme monella tavoin mielenkiintoinen ryhmä, johon toivomme, että sinäkin haluat tutustua. Klubimme ikäjakauma on 20 ja 80 ikävuoden väliltä, mukana on niin miehiä kuin naisia ja kaikilla meillä on omat vahvuutemme. Olet tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet. Teemme hyvää niin paikallisesti kuin kansainvälisesti! 

 

Harrastus, jolla on tarkoitus

Toteutamme vuosittain erilaisia palveluprojekteja, joiden tarkoituksena on tehdä hyvää. Näkyvin ja suurin panostus klubiltamme on nuorisovaihdon tukeminen. Järjestämme nuoria Rotaryn kansainväliseen nuorisovaihtoon vuosittain ja vastaavasti vastaanotamme vaihto-oppilaan Raisioon. Haluamme tarjota nuorillemme mahdollisuuden kansainvälistyä, niin ulkomailla kuin kotisuomessa. Mielestämme nuorisovaihto on mitä parhainta ruohonjuuritason kansainvälistymis- ja rauhankasvatusta.

Omien projektiemme lisäksi tuemme Rotarysäätiötä, joka tekee kansainvälisesti arvokasta työtä Rotary Internationalin määrittelemillä keskittämisalueilla. Yksi Rotary Internationalin näkyvimmistä hankkeista on jo vuosikymmenien ajan ollut polion hävittäminen maapallolta. Pelkästään tähän työhön Rotary on suunnannut lukemattomia tunteja vapaaehtoisvoimaa sekä yli 2,1 miljardia US-dollaria. Rotareiden työn avulla lähes 3 miljardia lasta 122 maassa on suojattu tältä halvaannuttavalta sairaudelta.

 

Vaikuttava kansainvälinen verkosto

Rotary on Chicagossa 1905 perustettu kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatio. Rotary Internationalin kotipaikka on Evanston, USA:n osavaltiossa Illinoisissa. Tunnuslauseemme on Palvelu itsekkyyden edelle (Service Above Self).

Rotaryyn kuuluu 1,4 miljoona jäsentä 46 000 klubissa yli 200 maassa. Rotary on läpinäkyvyydestään tunnustusta saanut merkittävä kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysjärjestö. 

Kokoontumistiedot

Paikka:
Kokoontumistietomme löydät klubin tapahtumista. Kurkkaa missä ja milloin tapaamme ja tule rohkeasti mukaan.

Jos tapaamme Zoomissa, pääset liittymään mukaan seuraavasta linkistä:
https://us02web.zoom.us/j/6462620070?pwd=OWNjRVpVcUpmWHlzOG16SXFBUFNXdz09

Meeting ID: 646 262 0070
Passcode: 1974

Aika:
Kokoonnumme noin joka toinen maanantai klo 18.00.
Tarkasta kokouspäivät tapahtumista.

Tapahtumat

Share This