Projektit

Rotary on palvelujärjestö. Toimimme tunnuslauseemme Palvelu itsekkyyden edelle (Service above self) mukaisesti paikallisesti ja maailmanlaajuisesti. Kansainvälinen humanitäärinen palvelumme toteutuu Rotarysäätiömme koordinoimana ja hyväksyttyjen kumppaneiden kanssa.

Paikalliset Projektit

Vuoden ympäristöteko Liedossa

Kilpailun ajatuksena  on nostaa esille sellaisia ihmisiä ja yrityksiä, jotka ovat tehneet hyviä ympäristötekoja. Palkittaviksi voidaan nostaa pienimuotoisia, idearikkaita tekoja, joista muut voisivat saada toimintamalleja sekä yrityksien hyviä ympäristötekoja, joista ei välttämättä tiedetä mitään.

Yleisö  voi ehdottaa raadille palkittavia henkilöitä ja yrityksiä lokakuun loppuun mennessä osoitteeseen ymparistopalkinto.lieto@gmail.com.

Palkinnot jaetaan tammikuussa.

Liedon Rotaryklubi toimii yhteistyössä Liedon Yrittäjien ry:n kanssa.

Vesireppu

Vesireppu sisältää välineet ja ohjeet, joiden avulla lähivesistön tutkiminen on helppoa ja hauskaa.Klubi lahjoitti vesireput lisätarvikepaketteineen Ilmaristen ja Tarvasjoen yhtenäiskouluille keväällä 2021.

Turun Tienoo julkaisi jutun, jonka voi lukea linkistä https://www.lehtiluukku.fi/lue/turun_tienoo/25.3.2021/275049.

Auranmaan Viikkolehti julkaisi asiasta jutun 20.4.2021.

Keväällä 2022 luovutetaan lisätarvikepaketit ko kouluille.

Liedon Shell
Simpukkatie 2