Projektit

Rotary on palvelujärjestö. Toimimme tunnuslauseemme Palvelu itsekkyyden edelle (Service above self) mukaisesti paikallisesti ja maailmanlaajuisesti. Kansainvälinen humanitäärinen palvelumme toteutuu Rotarysäätiömme koordinoimana ja hyväksyttyjen kumppaneiden kanssa.

Paikalliset Projektit

Vuoden ympäristöteko Liedossa

Kilpailun ajatuksena  on nostaa esille sellaisia ihmisiä ja yrityksiä, jotka ovat tehneet hyviä ympäristötekoja. Palkittaviksi voidaan nostaa pienimuotoisia, idearikkaita tekoja, joista muut voisivat saada toimintamalleja sekä yrityksien hyviä ympäristötekoja, joista ei välttämättä tiedetä mitään.

Yleisö  voi ehdottaa raadille palkittavia henkilöitä ja yrityksiä lokakuun loppuun mennessä osoitteeseen ymparistopalkinto.lieto@gmail.com.

Palkinnot jaetaan tammikuussa.

Liedon Rotaryklubi toimii yhteistyössä Liedon Yrittäjien ry:n kanssa.

Keväällä 2022 palkittiin Liedon Parman Huru-Ukot pitkäjänteisestä työstä Liedon Parmaharjun kiinteistöjen ja alueen kehittämisestä ja ylläpidosta.

  

Palkino-omenapuun istutus Parmaharjulle

Kunniakirja 2022

Yrityssarjassa palkinto myönnettiin Premium Pet Food.

Historiikki

Klubimme iso hanke oli 40-vuotisjuhlavuosi.

Ensimmäisestä 20 vuodesta oli laadittu yhteenveto, joka nyt yhdistettiin uuteen hankkeeseen. Ilkka Virta ansiokkaasti hieman muokkasi jo kirjoitettua historiikkiä sekä kirjoitti ansiokkaasti uuden osion kahdelta viimeiseltä vuosikymmeneltä. Ilkka panosti työhön osaamistaan, taitoaan ja ennen kaikkea yli sata tuntia työtä paneutumalla asiaan sekä kirjoittamalla sen muiden luettavaksi.

”Liedon Rotaryklubi 1982 – 2022, yhteisöllisyyttä ja yhteistoimintaa” julkaistiin klubin 40-vuotisjuhlassa 8.6.2022.

 

Vesireppu

Vesireppu sisältää välineet ja ohjeet, joiden avulla lähivesistön tutkiminen on helppoa ja hauskaa.Klubi lahjoitti vesireput lisätarvikepaketteineen Ilmaristen ja Tarvasjoen yhtenäiskouluille keväällä 2021.

Turun Tienoo julkaisi jutun, jonka voi lukea linkistä https://www.lehtiluukku.fi/lue/turun_tienoo/25.3.2021/275049.

 

Auranmaan Viikkolehti julkaisi asiasta jutun 20.4.2021.

Kokoontumistiedot

Paikka:
Liedon Shell
Simpukkatie 2
21420 Lieto

Aika:
Parittoman viikon tiistaisin klo 17.30 - 18.30

Tapahtumat

Share This