Keitä olemme

Keitä olemme

 

Liedon Rotaryklubi on aktiivinen lietolainen rotaryklubi. Kokoonnumme parittomien viikkojen tiistaisin kokoukseen klo 17.30-18.30 Liedon Shellin yläkerran kokoustiloihin tapaamaan toisiamme, kuulemaan kiinnostavia esitelmiä ja edistämään hyvää omalla paikkakunnallamme. Käymme myös vierailemassa erilaisissa kohteissa. Osallistumme kansainväliseen nuorisovaihtoon, tuemme kansainvälisen Rotaryn humanitaarisia projekteja ja edistämme lähiseudun hyvinvointia. Meidät on muutama vuosi sitten palkittu piirin parhaana nuorisovaihtoklubina 60 klubin joukossa.

Klubimme on perustettu 28.6.1982. Kummimme on Aninkaisten Rotaryklubi (Turku). Klubissamme on 21 jäsentä ja kaksi kunniajäsentä. Teemme yhteistyötä toisen lietolaisen klubin, Lieto Vanhalinnan kanssa. Olemme osa piiriä 1410.

 

Harrastus, jolla on tarkoitus

Olemme keskittyneet nuorisovaihdon tukemiseen. Järjestämme nuoria Rotaryn kansainväliseen nuorisovaihtoon yhdessä Lieto Vanhalinnan Rotaryklubin kanssa. Meidän mielestämme nuorisovaihto on mitä parhainta ruohonjuuritason kansainvälistymis- ja rauhankasvatusta.

Nostamme myös esiin tärkeitä sosiaalisia kehittämistarpeita. Olemme mukana Liedon Sotaveteraanien ja vanhusten virkistäytymistoiminnassa sekä tukemassa lietolaisten syrjäytymisvaarassa olevien nuorten paluuta normaaliin elämään.

Pidämme arvossa kansainvälisen Rotary Internationalin ponnisteluja ja järjestön arvokasta työtä muun muassa polion hävittämiseksi maapallolta. Pelkästään tähän työhön Rotary on suunnannut runsaasti vapaaehtoisvoimaa sekä yli 1,2 miljardia US-dollaria.

 

Tietosuojalomake

Vaikuttava kansainvälinen verkosto

Rotary on Chicagossa 23.2.1905 perustettu kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatio. Rotary Internationalin kotipaikka on Evanston, USA:n osavaltiossa Illinoisissa. Tunnuslauseemme on Palvelu itsekkyyden edelle (Service Above Self).

Rotaryyn kuuluu 1,2 miljoona jäsentä 35 000 klubissa yli 200 maassa. Rotary on merkittävä kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysjärjestö. Suomi on jaettu kuuteen rotarypiiriin, joista yhteen kuuluvat myös Viron klubit. Suomessa ja Virossa on yhteensä 300 klubia, joissa runsaat 10 000 rotaria.

Kokoontumistiedot

Paikka:
Liedon Shell
Simpukkatie 2
21420 Lieto

Aika:
Parittoman viikon tiistaisin klo 17.30 - 18.30

Tapahtumat

Ei tapahtumia
Share This