Totuttu perjantaitapaamisemme on jälleen huomenna eli perjantaina. Aikakin on tutuhko 12.00, mutta paikka ei ole (eikä varmaan viikkoihin tai kuukausiin tule olemaankaan) tuttu Kuusamon Tropiikin Riutta-kabinetti. Asiasisältökään ei välttämättä ole sama kuin Tropiikissa, mutta jotain mukavaa vaihtelua median jatkuvaan korona-suitsutukseen varmaan löydämme jokaiseen tapaamiseemme tässä kevään aikana ja kesän korvalla löydämme. Pyydänkin itse kutakin kertomaan itselleni minkälaista ohjelmaa voitaisiin ajatella. Olisiko joku valmis kertomaan mukavista asioista. Teknisissä asioissa saa parhaiten apua Timolta, mutta ainakin Kari K, Leila ja Tuula ovat hyviä neuvojia.

Iskuryhmä on jälleen kokoontunut nettipalavereihin muutaman kerran testailemaan kokoussovellusta ja sen tarjoamia mahdollisuuksia. Videoesitykset on käytännössä todettu soveltumattomiksi käytössämme olevilla laitteilla, mutta tavalliset kuvat ja tekstit onnistuvat hyvin. Nämä tietotekniset kommervenkit ovat sellaiset, että vähän alkeellisemmillakin koneilla pystyy vastaanottamaan enemmän dataa kuten videoita, mutta lähettäminen muodostaa sen pullonkaulan.

Perjantain ohjelmassa on sekä vuosikalenteriasiaa että sisko Tuulan peikkokalentereihin liittyvää asiaa. Molemmat projektit ovat lähes valmiit, mutta markkinointia ei ole ajateltu aloitettavaksi ihan vielä.

Veli Timo T lähettää kaikille viimeviikkoiseen tapaan kutsun ja linkin, jonka avulla palaveriin voi osallistua. Toivon, että mahdollisimman moni voisi osallistua. Timo sanoi tämänpäiväisessä neuvottelussamme, että hän avaa yhteyden kokoukseen noin 11.50.

Ollaan yhteydessä, pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme. Eikö niin?

Rotaryterveisin
Jukka

Share This