Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
01.11.2019
11:30 - 13:30


Sosiaalisen median (SOME) tietoisku. Kuusamon lukion opiskelijat Sade Raatikainen (17 v) ja Satu Koivula (16 v) tulevat kertomaan kaiken sen, mitä klubilaiset haluavat tietää SOMEsta. Erinomainen tilaisuus päivittää omat tiedot tästä nykyelämän tärkeästä osa-alueesta.

Tämä liittyy jo viime talvena käynnistettyyn projektiin. Kuusamon kaupunki nimitti monialaisen opiskeluhuoltoon liittyvän viranhaltijatyöryhmän, jonka tehtävänä on lasten ja nuorten hyvinvoinnista huolehtiminen. Työryhmän alle perustettiin oma SOME-työryhmä, joka on laittanut pystyyn kampanjat ja ohjeistukset niin nuorille kuin huoltajille siitä, kuinka toimia sosiaalisessa mediassa samoin kuinka toimia nuoren kanssa joka jo on SOME:ssa.

Lisäksi paikalliset nuoret kiertävät paikallisissa kouluissa ja antavat muillöe lapsille ja nuorille SOME-opetusta. In varmaan niin, että info otetaan paremmin vastaan, kun sen antaa nuori verrattuna viranomaisen antamaan.

Me saamme nyt tietoiskun näistä asioista nuorilta, joita puolestaan me olemme tukeneet tässä infotyössä Kuusamon eri kouluissa.

Share This