Keitä olemme?

PERUSTIETOA ROTARYSTA: tietolähteitä

Oletko kiinnostunut Rotarytoiminnasta – Interested in Rotary? Click here for more information!

Kauhajoen Rotaryklubille uusia tunnustuksia!

Itsenäisyyspäivän Gaalan 6.12.2021 kuvia ja videoita

Rotary on eettisellä pohjalla toimiva kansainvälinen palvelujärjestö. Kauhajoen Rotaryklubi on perustettu 1955, ja on osa kansainvälistä Rotary-organisaatiota. Klubi kokoaa yhteen vaikuttajia, jotka toiminnallaan tekevät hyvää paikkakuntansa hyödyksi.

Kauhajoki on noin 14 000 asukkaan kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Rotary-klubimme kokoontuu torstaisin hotelli-ravintola Krouvissa klo 18-19. Nettikokouksina täällä (klikkaa). Kauhajoen Rotaryklubi on erityisen aktiivinen nuorisovaihto-asioissa ja teemme yhteistyötä paikallisten koulujen ja yritysten kanssa.

Keitä olemme?

PERUSTIETOA ROTARYSTA: tietolähteitä

Kauhajoki on noin 14 000 asukkaan kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Rotary-klubimme kokoontuu torstaisin hotelli-ravintola Krouvissa klo 18-19.  Nettikokouksina täällä (klikkaa). Kauhajoen Rotaryklubi on erityisen aktiivinen nuorisovaihto-asioissa ja teemme yhteistyötä paikallisten koulujen ja yritysten kanssa.

Nimesi menee täällä

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Liity mukaan

Jos haluat vaikuttaa, tule mukaan toimintaamme!

Suomen Rotary sosiaalisessa mediassa

Translate »