Rotarypiirit ja organisaatio

Kauhajoen Rotaryklubi kuuluu Rotarypiiriin 1385 (District 1385, D 1385).

Suomen ja Viron Rotaryklubit ja jäsentiedot ovat jäsenille tarkoitetussa jäsenrekisterissämme osoitteessa: rekisteri.rotary.fi  Jäsentietojen selailutunnuksen saa jokainen klubimme jäsen klubin sihteeriltä tai tietotekniikkavastaavalta (J Panula).

Piirimme internet-sivut ovat osoitteessa: Rotary.fi/D1385

Piirin rotareiden sisäinen sivusto eli intranet on osoitteessa: www.rotaryd1385.org

Suomessa on viisi rotarypiiriä: piirit 1385, 1390, 1410, 1420 ja 1430. Piiriin 1420 kuuluvat lisäksi Viron Rotary- ja Rotaract-klubit. Jokaista piiriä johtaa piirikuvernööri vuoden ajan. Piiriin 1385 kuuluu kuusi maakuntaa (Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi). Piirit ovat Suomen ja Viron Rotarypalvelu ry:n jäseniä: Rotary.fi. Suomen piirit kuuluvat Rotary International’in vyöhykkeeseen (zone) nro 17. Vyöhykkeillä 17 ja 18 on yhteinen Director Lena J Mjerskaug (Norjasta) ja yhteiset nettisivut (vyöhykkeiden IT-vastaavana on PDG Jaakko Panula): Rotaryzones17-18.org

Oman piirimme D1385 kuvernööri (District Governor, DG) toimintavuonna 1.7.2022 – 30.6.2023 on DG Arja Saarento Kemistä, kuvernöörin sivusto on tästä klikattavissa.

Piirikuvernöörin tukena toimivat piirineuvosto, komiteat ja toimikunnat sekä piirin eri alueiden 14 apulaiskuvernööriä (Assistant Governor, AG). Suupohjan alueen AG on Tuomas Koivuniemi. Klubit tekevät ehdotukset kuvernööreistä, ja piirin nimeämiskomitea valitsee ehdokkaista sopivimmaksi katsomansa kuvernöörin. Tuleva kuvernööri nimitetään Rotary Internationalin maailmankonferenssissa. Rotarypiirimme koko organisaatio on tästä klikattavissa. Klubistamme piirin ja Suomen toimikunnissa on Jaakko Panula (IT, ICT ja koulutus). Jaakko on myös Rotary Internationalin (RI) tehtävissä (RI:n sääntövaltuuskunta,  RI:n Melbournen maailmankonvention promotion team, RI:n Pohjois-Euroopan alueen vyöhykkeiden webmaster).

Piiri järjestää klubeille useita tapahtumia vuoden aikana. Niistä tärkein on tulevien klubipresidenttien ja klubivirkailijoiden koulutusseminaari (PETS).

Piirikokous järjestetään syksyisin ja juhlava piirikonferenssi keväisin.

Piirikuvernööri vierailee kaikissa piirinsä klubeissa toimivuotensa aikana. Apulaiskuvernöörit vierailevat oman alueensa klubeissa.

 

Lasten Rotary-aiheisia piirustuksia:

Kokoontumistiedot

Paikka:
Kauhajoen Krouvi
Topeeka 30,
61800 Kauhajoki
krouvi.fi

Nettikokoukset:
rotary.fi/kauhajoki/nettikokoukset

Aika:
Torstaisin klo 17.45-19.00

Tapahtumat

Translate »
Share This