Järvenpään Rotaryklubi Ry

Rotary on eettisellä pohjalla toimiva kansainvälinen palvelujärjestö, johon kuuluu maailmanlaajuisesti noin 1,2 miljoonaa jäsentä. Se perustettiin Chicagossa 23.2.1905 Paul Harrisin kokoonkutsumana.

Alkuperäinen Rotarin toiminta-ajatus oli liikemoraalin parantaminen mutta jo 1920 luvulla toiminta-ajatus laajentui ympäröivän yhteiskunnan kehittämiseksi, josta edelleen maailmanlaajuiseksi hyvien asioiden edistämiseksi.

Rotary on paikka, missä naapuri, ystävät ja ongelmanratkaisija jakavat ajatuksia, yhditävät päättäjiä ja pyrkivät tekemään pysyvää muutosta. Näitä naapureita ja ystäviä on maailmanlaajuisesti noin 1,2 miljoonaa.

Järvenpään Rotaryklubi on yhdistys, joka pyrkii toiminnallaan edesauttamaan lähimmäisen palvelemisen ihannetta sekä harjoittaa ja tukea humanitaarista ja sivistyksellistä toimintaa niin paikallisesti kuin kansainvälisesti.