Olemme osa piiriä 1420

Piiri 1420 on yksi Suomen kansainväliseen Rotary-palvelujärjestöön kuuluvista kuudesta Rotarypiiristä. Piiriin kuuluu 51 klubia Etelä-Suomesta ja 20 Viron klubia. Näissä klubeissa on yhteensä aktivijäseniä runsaat 2 600 Rotaria.

Piirimme kuvernööri toimintavuotena 2021-2022 on DG Raine Nikander

Kuvernöörin tukena toimivat piirineuvosto, komiteat ja toimikunnat sekä piirin eri alueiden apulaiskuvernöörit. Klubit tekevät ehdotukset kuvernööreistä, ja piirin nimeämiskomitea valitsee ehdokkaista sopivimmaksi katsomansa kuvernöörin. Tuleva kuvernööri nimitetään Rotary Internationalin maailmankonferenssissa.

Piiri järjestää klubeille useita tapahtumia vuoden aikana. Niistä tärkein on tulevien klubipresidenttien ja klubivirkailijoiden koulutusseminaari (PETS).

Piirikuvernööri vierailee kaikissa piirinsä klubeissa toimivuotensa aikana. Apulaiskuvernöörit vierailevat oman alueensa klubeissa.