Rotaract ja Interact

Rotaract ja Interact

Rotaract-klubien toiminta on suunnattu 18─30-vuotiaille nuorille. Toiminnan tarkoituksena on kehittää nuorten kasvua vastuuntuntoisiksi aikuisiksi ja johtajiksi. Rotaract-klubin jäsenet päättävät itse projekteistaan ja toiminnastaan. Nuorten klubia sponsoroi ja heidän toimintaansa tukee aina rotaryklubi.

Interact-toiminta on tarkoitettu 12─18-vuotiaille nuorille. Myös Interact-klubilla on rotaryklubi kummiklubinaan. Interact-toiminnassa nuoret pääsevät vaikuttamaan heille tärkeisiin asioihin vuosittain suunniteltujen ja toteutettavien projektien avulla. Rotaryklubi tukee nuoria näissä projekteissa. Hämeenlinnassa ei ole Interact-klubia.

Rotaractissa nuorilla on mahdollisuus verkottua paitsi paikallisesti, myös kansallisesti ja kansainvälisesti. Suomessa Rotaract-toimintaa on erityisesti isommilla paikkakunnilla.

Rotaryklubimme toimii Hämeenlinnan Rotaract-klubin kummiklubina.

 

Hämeenlinnan Rotaract-klubi perustettiin vuonna 2016 oman rotaryklubimme aloitteesta, siksi toimimme myös Rotaract-klubin kummiklubina. Klubi kokoontuu noin kaksi kertaa kuukaudessa, ja osallistuu erilaisiin hyväntekeväisyys- ja muihin projekteihin joko yksin tai yhdessä rotarien kanssa. Lisäksi rotaractorit esittelevät Hämeenlinnan seudun yläasteille vaihto-oppilastoimintaa ja järjestävät erilaisia aktiviteetteja Hämeenlinnassa oleville ulkomaisille vaihto-oppilaille.

Tästä linkistä voit lukea lisää Rotaractista

Kokoontumistiedot

Paikka:
Cafe Laurell
Sibeliuksenkatu 7
13100 Hämeenlinna

Aika:
Parillisina keskiviikkoina klo 08.00-09.00
Iltakokouksien (klo17-18 )paikka ilmoitetaan kalenterissa

Tarkista Hämeenlinnanseudun klubien tapahtumakalenterista kokousajat ja paikat.Share This