Keitä olemme

Keitä olemme

Oulun Tulli on aktiivinen oululainen rotaryklubi. Kokoonnumme joka torstai kokoukseen klo 16.30-18.00 Hotel Radisson Blu:hun tapaamaan toisiamme, kuulemaan kiinnostavia esitelmiä ja edistämään hyvää omalla paikkakunnallamme. Käymme myös vierailemassa erilaisissa kohteissa. Tuemme kansainvälisen Rotaryn humanitaarisia projekteja, osallistumme nuorisovaihtoon ja edistämme lähiseudun hyvinvointia.

Klubimme on perustettu 10.12.1997. Perustamistamme asti klubi on ollut avoin myös naisjäsenille ja tavoitteenamme on, että puolet jäsenistämme on siskoja ja puolet veljiä. Tällä hetkellä klubissamme on 35 jäsentä. Olemme osa piiriä 1385.

 

Harrastus, jolla on tarkoitus

Olemme tehneet jo vuosia yhteistyötä Oulun Koivula Oy:n kanssa. Oulun Koivula Oy on on yleishyödyllinen osakeyhtiö, joka tuottaa kehitysvammaisille asiakkailleen turvallisia ja laadukkaita asumis- ja päivätoimintapalveluja kodikkaassa ja viihtyisässä ympäristössä Oulun Hietasaaressa.

Koivulan grillitupa, jonka Oulun Tulli toteutti.

 

Osallistumme myös nuorisovaihdon tukemiseen. Meidän mielestämme nuorisovaihto on mitä parhainta ruohonjuuritason kansainvälistymis- ja rauhankasvatusta.

Pidämme arvossa kansainvälisen Rotary Internationalin ponnisteluja ja järjestön arvokasta työtä muun muassa polion hävittämiseksi maapallolta. Pelkästään tähän työhön Rotary on suunnannut runsaasti vapaaehtoisvoimaa sekä yli 1,2 miljardia US-dollaria. Oulun Tullin jäsenet osallistuvat aktiivisesti vuosittain järjestetttäviin PolioPlus rahankeräystalkoisiin.

 

Vaikuttava kansainvälinen verkosto

Rotary on Chicagossa 23.2.1905 perustettu kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatio. Rotary Internationalin kotipaikka on Evanston, USA:n osavaltiossa Illinoisissa. Tunnuslauseemme on Palvelu itsekkyyden edelle (Service Above Self).

Rotaryyn kuuluu 1,2 miljoona jäsentä 35 000 klubissa yli 200 maassa. Rotary on merkittävä kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysjärjestö. Suomi on jaettu kuuteen rotarypiiriin, joista yhteen kuuluvat myös Viron klubit. Suomessa ja Virossa on yhteensä 300 klubia, joissa runsaat 10 000 rotaria.

Share This