Keitä olemme

Keitä olemme

Nurmijärven Rotaryklubi on vanhempi Nurmijärven kahdesta klubista.  Kokoonnumme nykyisin joka toinen keskiviikko päivälliskoukseen klo 17.30-19.00 Ketolan Strutsitilalla tapaamaan toisiamme, kuulemaan kiinnostavia esitelmiä ja edistämään hyvää omalla paikkakunnallamme. Käymme myös vierailuilla ja tutustumiskäynneillä erilaisissa kohteissa. Tuemme kansainvälisen Rotaryn humanitaarisia projekteja, osallistumme nuorisovaihtoon ja edistämme nurmijärveläistä hyvinvointia.

 

Klubimme on perustettu  vuonna 1971. Kummiklubimme on Espoon Rotaryklubi. Klubissamme on 27 jäsentä. Olemme osa piiriä 1420. 

Nurmijärven Rotaryklubi toimii tiiviissä yhteistyössä Nurmijärven Inner Wheel -klubin kanssa.

 

Harrastus, jolla on tarkoitus

Nuorisovaihto on nykysin tärkein toimintamutomme. Järjestämme nuoria Rotaryn kansainväliseen nuorisovaihtoon ja otamme vastaan muista maista tulevia Rotaryklubien lähettämiä vaihto-oppilaita vuosittain. Nuorisovaihto on parasta ruohonjuuritason kansainvälistymis- ja rauhankasvatusta.

Pyrimme tekemään hyvä lähiympäristössämme erilaisten hankkeiden ja talkoiden avulla. Moottoritien siivous ja Vantaanjoen raivaus- ja siivoustalkoot ovat olleet viimevuosien hankkeitamme. Olemme tukenee myös Krannilan asukasyhdistyksen leikkipuistohanketta Nurmijärven kirkolla. 

Arvostamme ja tuemme kansainvälisen Rotary Internationalin ponnisteluja ja työtä, muun muassa polion hävittämiseksi maapallolta. Pelkästään tähän työhön Rotary on suunnannut runsaasti vapaaehtoisvoimaa sekä yli 1,2 miljardia US-dollaria.

 

Vaikuttava kansainvälinen verkosto

Rotary on suuri kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysjärjestö. Rotaryyn kuuluu 1,2 miljoona jäsentä 35 000 klubissa yli 200 maassa. 

Suomi on jaettu kuuteen Rotarypiiriin, joista yhteen kuuluvat myös Viron klubit. Suomessa ja Virossa on yhteensä 300 klubia, joissa runsaat 10 000 rotaria.

Rotary on perustettu Chicagossa 23.2.1905. Rotary Internationalin kotipaikka on Evanston, USA:n osavaltiossa Illinoisissa.

Tunnuslauseemme on:

Palvelu itsekkyyden edelle (Service Above Self).

Kokoontumistiedot

Paikka:
Ketolan Strutsitila
Korvenojantie 17
05200 RAJAMÄKI

Aika:
Joka toinen keskiviikko


17:30-19:00

Tapahtumat

Ei tapahtumia
Share This