Keitä olemme

Keitä olemme

8900Nousiaisten Rotaryklubi on aktiivinen varsinaisuomalainen rotaryklubi. Kokoonnumme joka keskiviikko klo 17.30-18.30 Nousiaisten Vanhalla asemalla tapaamaan toisiamme, kuulemaan kiinnostavia esitelmiä ja edistämään hyvää omalla paikkakunnallamme. Käymme myös vierailemassa erilaisissa kohteissa. Tuemme kansainvälisen Rotaryn humanitaarisia projekteja, osallistumme nuorisovaihtoon ja edistämme lähiseudun hyvinvointia.

Klubimme on perustettu 19.3.1959. Kummiklubimme on Mynämäen Rotaryklubi. Klubissamme on 29 jäsentä. Olemme osa piiriä 1410. (Linkki ko.sivulle).

Harrastus, jolla on tarkoitus

Olemme keskittyneet nuorisovaihdon tukemiseen. Lähetämme joka vuosi yhden nuoren vuosivaihtoon. Meidän mielestämme nuorisovaihto on mitä parhainta ruohonjuuritason kansainvälistymis- ja rauhankasvatusta.

Osallistumme Matkalippu tulevaisuuteen -toimintaan palkitsemalla yhden oppilaan kultakin peruskoulun päättävältä luokalta Maskussa ja Nousiaisissa. Palkitsemme lisäksi stibendillä yhden opplilaan Hemmingin ja Henrikin kouluilta sekä Nousiaisten lukiosta.

Pidämme arvossa kansainvälisen Rotary Internationalin ponnisteluja ja järjestön arvokasta työtä muun muassa polion hävittämiseksi maapallolta. Pelkästään tähän työhön Rotary on suunnannut runsaasti vapaaehtoisvoimaa sekä yli 2,1 miljardia US-dollaria.

 

Vaikuttava kansainvälinen verkosto

Rotary on Chicagossa 23.2.1905 perustettu kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatio. Rotary Internationalin kotipaikka on Evanston, USA:n osavaltiossa Illinoisissa. Tunnuslauseemme on Palvelu itsekkyyden edelle (Service Above Self).

Rotaryyn kuuluu 1,4 miljoona jäsentä 46 000 klubissa yli 200 maassa. Rotary on merkittävä kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysjärjestö. Suomi on jaettu kuuteen rotarypiiriin, joista yhteen kuuluvat myös Viron klubit. Suomessa ja Virossa on yhteensä 270 klubia, joissa runsaat 8900 rotaria.

Kokoontumistiedot

Paikka:
Nousiaisten Vanha Asema
Vanhanasemantie 29
21270 Nousiainen

Aika:
Keskiviikkoisin klo 17.30-18.30

Tapahtumat

Ei tapahtumia
Share This