Mitä teemme

Mitä teemme

 

Rotarina voit vaikuttaa ja tehdä monella tapaa hyvää. Samalla saat ainutlaatuisen aidon sosiaalisen verkoston,  ystäviä Kouvolasta, Suomesta ja maailmanlaajuisesti. Jos harrastat jotain aktiivisesti, voit verkottua  samaa asiaa harrastavien rotarien kanssa ympäri maailman. Näistä harrastusryhmistä löytyy mukavia tapaamisia  ja tilaisuuksia.  Rotari on myös tervetullut  mihin tahansa maailman 34.000 rotaryklubin kokoukseen, vaikka työ- tai lomamatkoilla. Siellä voi helposti tutustua myös saman ammatin ihmisiin tai samoja asioita harrastaviin.  

Klubin perustoimintaa on torstaisin pidettävät lounaskokoukset. Niissä tavoitteena on yhdessä viihtyminen ja mielenkiintoisten kokousesitelmien kuuleminen.

Klubilla on ja on ollut monia paikallisia hyväntekeväisyysprojekteja. Maailmanlaajuisesti tuemme Rotarysäätiön kautta rotaryn maailmanlaajuisia humanitäärisiä projekteja. Niistä tärkein on ollut Polio -sairauden hävittäminen maailmasta. Tuemme myös ShelterBoxia, joka tarjoaa maailman katastrofeissa kotinsa menettäneille ensimmäisen asunnon ja välttämättömät tarvikkeet elämän jatkamiseen. 

Rotarysäätiö on valittu usean vuoden ajan maailman tehokkaimmaksi vapaaehtoisuuteen perustuvaksi hyväntekeväisyysjärjestöksi ja paikallisesti rotarit tekevät paljon vapaaehtoistyötä projektien toteuttamiseksi.

Rotarystä löytyy myös jokaiselle  erilaisia mielenkiintoisia kehittäviä tehtäviä, joiden kautta  löydät myös lisää ystäviä.

 

Share This