Rotary Internationalin vuositeema 2024-2025

 

 
Rotary Internationalin presidentti  Stephanie Urchick on valinnut  rotaryvuoden 2024-2025 teemaksi The magic of rotary – Rotaryn taika.  Hän toivoo että rotarit työskentelevät rauhan ja henkisen hyvinvoinnin puolesta ja kehottaa rotareita keskustelemaan  näistä tärkeistä asioista tuomaan niitä esiin rotaryvuoden aikana.

Rotarin ohjenuorana oikeudenmukaisuus

Meitä rotareita tarvitaan tässä maailmassa ja meitä tarvitaan myöskin lisää, koska meillä riittää tärkeitä tehtäviä ja vähäosaisten auttamista. Tässä työssä rotareiden arvoja ja ohjenuoria ovat monimuotoisuus, oikeudenmukaisuus ja inhimillinen  tarve tehdä yhteistoimintaa muiden yhteisöjen kanssa. Olemme onnistuneet maailman laajuisen yhteistyön avulla lähes hävittämään Polion ja nyt osallistumme ja Ukrainan  sodan ja muiden sotien  uhrien auttamiseen.  Palvelemme myös omia paikallisia yhteisöjämme ja elinympäristöämme. Uusin kärkiteemamme on luonnon ja ympäristön suojeleminen.

 

 

 

Kuusankosken Rotaryklubi ja  teema

Klubillamme on ollut ja on myös menossa useita ympäristöön ja vesiensuojeluun liittyviä hyvänteleväisyysprojekteja mm. Koulujemme Lähivedet, Väliväylän vesistön suojelun edistäminen, Siisti Biitsi ja SriLankan projekti ja uusimpana olemme tukeneet Nepalin lapsia ja perheitä.  Ks Projektit osio.

Klubimme jatkaa toiminnan kehittämistä ja monipuolistamista uusia toimintapoja miettimällä. Lisäämme klubin ja Rotaryn  tunnettuvuutta ja näkyvyyttä kertomalla Rotaryn ja klubimme toiminnasta ja saavutuksista. Nuorissa on myös Rotaryn tulevaisuus ja toivotamme tervetulleeksi erityisesti uudet nuoret rotarit. Rotary on oiva tapa verkostoitua ja saada ystäviä ympäri maailman.  Se tarjoaa myös erilaisissa  klubitehtävissä mielenkiintoisen mahdollisuuden itsensä kehittämiseen. Myös klubimme rotarien perheenjäsenet ovat tervetuleita kokouksiimme, retkillemme ja mukaan toimintaamme. Rotary on perheen yhteinen.

Share This