Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
23.05.2019
12:00 - 13:00


Sompanen

Osmo kertoo terveiset Joensuun piirikonferenssista. Kevään ja kesän aikana klubilla on kolme hyvää projektia, katsomme niiden tilanteen ja osanottajalistat on myös kierrossa.

Kevään ja kesän projektit

Tiistaina 28.05. klo 8-11  SiistiBiitsi Sompanen,

Sompasen uimarannan siivous,  kuppanina UPM,  ja yhteistyössä Voikkaan koulu, Kouvolan kaupunki ja   Sukellusseura Vesikot mukana n. 75-80 siivoojaa.                                                                                                Opetamme  koululaiislle myös jätteitten käsittelyä.  Tervetuloa rotariveljet ja avecit mahdollisimman suurella joukolla- haravat mukaan.

12.07.-11.08 Rotarytoiminnan ja Shelterboxin esittely Kouvolan Asuntomessuilla  

Meillä on nyt erinomainen mahdoillisuus  näyttävästi esitellä Kouvolan rotaryklubeja  ja rotarytoimintaa Kouvolan asuntomessuilla.  Paikka on aivan erinomainen  kohteen  3 (sauna/muusikontalo) piha-alueella

Alustava  suunnitelma on,  että pystytämme Shelterboxin ja rotarykatoksen  sekä esittelemme Shelterboxia,nuorisovaihtoa ja rotarytoimintaa.   Tarvitsisimme  esittelyyn mukaan  mahdollismman paljon Kouvolan rotareita. Mukava olisi, jos  myös vaihto-oppilaaat ja vaihdossa olleet  olisivat mukana nuorisovaihdon esittelyssä.

Osmo on ollut mukana Shelterboxin ja rotarytoiminnan esittelyissä  mm. Kotkan meripäivillä,  Savonlinnan Oopperajuhlilla,  Elimäen Pestoomarkkinoilla – se on  mielekästä ja mukavaa.  Annamme myös opastusta esittelyyn.

Struven- ketjun muistolaatta Elimäelle yhdessä Elimäen klubin kanssa  – ajankohta avoin

      

 

 

 

 

 

Share This