Syksylle 2023 mahtuu vielä ohjelmaa täydentäviä esitelmiä ja vierailukohteita!

Syyskuu         – Käskynkkä (Soikkokuja 12), ruokailu klo 16, kokous klo 17-18

to 28.9. klo 16-17   Vierailu metsätyöyritys Finnharvest’iin (Sahakatu 1, Pitkälahdessa) tj Manuel Schmid – klubien yhteinen vierailu. Avecit tervetulleita – Kuljetus järjetyy tarvittaessa (Seppo P)

Lokakuu

ti 3.10.           Vierailu Jätekukon lajittelukeskukseen, (Kaatopaikantie 316, 71520 Kaislastenlahti) (Jätekukon käyttöpääll. Pekka Hyvärinen) Mukaan voi ottaa jätekeskukselle kuuluvaa tavaraa, saa samalla ’arvotavarat’ kierrätykseen, kimppakyytejä tarjolla. Lisätietoja edellisviikolla (Kalle K)

to 12.10.            Ajankohtaista talous- ym. politiikkasta, Matti Niiranen

to 19.10              Syyslomaviikko – ei kokousta

to 26.10.            Klubimme projektit, rahoitus, yhteistyökumppanit, säätiö, MyRotary -sivut (oma kone mukaan!)

Marraskuu

2.11.              Vierailu Silmäasema Esitelmä Ikääntyvät silmät, silmät. el, silmäkirurgi Niko Lappi (Kalle K)

23.11            Klubimme syyskokous – henkilövalinnat

30.11             Savon sähköhuolto, luokite-esitelmä Matti Ryhänen

Joulukuu

14.12            Joulujuhla

Nämä odottavat vuoroaan:

Vaihto-oppilaiden kertomukset Liana (Japani) & Sanni (USA)

Luokite-esitelmä (energia-ala), Matti Ryhänen

Ilmoita omista mielenkiinnon kohteista esim. presidentille tai sihteerillemme, voimme yhdessä etsiä ratkaisuja, esitelmien pitäjiä ja kiinnostavia yritysvierailujen kohteita. Mitä monipuolisemmin jäsenistön toiveita pystymme toteuttamaan, sitä helpompi useamman on lähteä mukaan joko viikkotapaamisiin tai vierailuille.

Useimmiten mukaan mahtuvat myös puolisot ja aiheesta todennäköisesti kiinnostuneet ystävämmekin. Heitä kannattaa kutsua mukaan, jotta toimintamme tulisi entistä tunnetummaksi.

Myös nuoria kannattaa aihepiirien mukaan kutsua tilaisuuksiimme, koska heistä jotkut voivat olla kiinnostuneita myös nuorisovaihdosta (kesä-, leiri- tai vuosivaihdon osalta) tai muista Rotaryjärjestöjen vaihto-ohjelmista, rauhanlähettiläistä sekä hyväntekeväisyys- ja projektikohteista. Uusia projekteja on suunnitelmissa liittyen mm. ympäristön tilaan, kuopiolaisten nuorten auttamiseen sekä ukrainalaisten lasten ja nuorten kotouttamiseen.

Myös uudet ideat mielellään jatkojalostukseen klubimme hallitukselle tai resurssitiimille (esim. Antero Ylönen 0440 371 873, Antero.Ylonen@gmail.com; myös kallaveden.rotary@gmail.com käytössä, ole hyvä.