Vuositeema

Rotary Internationalin vuositeema 2020-2021

Rotary avaa mahdollisuuksia | Rotary Opens Opportunities | Rotary öppnar möjligheter

Rotary Internationalin presidentti Holger Knaackin vuositeema 2020-21, Rotary avaa mahdollisuuksia, kehottaa rotareja hyödyntämään mahdollisuuksia kehittää omaa johtajuuttaan, toteuttamaan Rotaryn palveluideoita ja parantamaan apua tarvitsevien elämää.

“Rotary ei ole vain klubi, johon ihmiset liittyvät, vaan kutsu loputtomiin mahdollisuuksiin. Rotary luo jäsenille kanavia, joiden kautta jäsenet voivat parantaa omaan elämäänsä ja niiden elämää, joita he auttavat palveluprojektien kautta.
Uskomme, että suuret ja pienet palvelutekomme antavat mahdollisuuksia ihmisille, jotka tarvitsevat apuamme. Rotary tarjoaa mahdollisuuksia johtajuuteen, avaa jäsenille tien toteuttaa palveluideoitaan maailmanlaajuisesti ja luoda elinikäisiä ystävyyssuhteita. Kaikki mitä teemme avaa uuden mahdollisuuden myös jollekin toiselle, jossakin muualla.
Maailma tarvitsee Rotaryä nyt enemmän kuin koskaan. Meidän on varmistettava, että Rotary avaa mahdollisuuksia tuleville sukupolville.”

Holger Knaack
Rotary Internationalin presidentti 2020-2021
RC Herzogtum Lauenburg-Mölln, Germany

Kuhmon Rotaryklubin vuositeema

Klubimme keskittyy jäsenten aktivoimiseen ja klubin julkisuuskuvan kehittämiseen. Tahdomme tehdä Rotaryn saavutukset näkyvämmäksi. Aktivoidumme yhä voimakkaammin nuorten ja heidän perheidensä suuntaan tukeaksemme heidän kasvuaan kohti toimintakykyistä, hyvinvoivaa aikuisuutta.

Ravintola Eskobar
Osoite: Kainuuntie 84, Kuhmo

Keskiviikkoisin kello 17.00 - 18.30
Kesäaikaan kello 17.00 - 18.00