Vuositeema

Rotary Internationalin vuositeema 2021-2022

Muutosten vuoteen.

Intialainen Shekhar Mehta aloitti oman vuotensa 2021–2022 Rotary Internationalin presidenttinä heinäkuun alussa.

SERVE TO CHANGE LIVES – PALVELE MUUTAT MAAILMAA

Mehta on nimennyt vuositeemakseen Serve to Change Lives: Palvele – muutat maailmaa.

Meidän rotareiden tehtävänä kautta yli 100-vuotisen historiamme on todellakin ollut ihmisten elämän parantaminen lukuisin eri tavoin. Mehta toteaa, että samalla kun muutamme toisten ihmisten elämää, muutamme paremmaksi myös itseämme ja omaa elämäämme.

Presidentti Shekhar Mehta toivoo rotareiden keskittävän alkavana rotarivuotena voimansa erityisesti tyttöjen elämän ja aseman parantamiseen maailmassa. Tytöille tulee tarjota mahdollisuudet koulutukseen, riittäviin resursseihin ja palveluihin sekä etenemiseen työuralla aina johtajuuteen asti.

Tässä työssä rotareiden arvoja ja ohjenuoria ovat monimuotoisuus, oikeudenmukaisuus ja inhimillinen tarve liittyä osaksi erilaisia yhteisöjä.

Meitä rotareita tarvitaan tässä maailmassa, ja meitä tarvitaan lisää, koska meillä on niin tärkeitä tehtäviä. Me olemme jo onnistuneet maailmanlaajuisen yhteistyön avulla hävittämään polion lähes kokonaan. Tällä hetkellä osallistumme COVID-19-viruksen torjuntaan.

Palvelemme omia paikallisia yhteisöjämme ja elinympäristöjämme. Uusin kärkiteemamme on luonnonympäristön suojeleminen

“Uskon tämän kaiken innostavan meitä. Rotarit rakastavat haasteita”, Mehta toteaa.

Shekhar Mehta
Rotary Club of Calcutta-Mahanagar West Bengal
India

Kuhmon Rotaryklubin vuositeema

Klubimme keskittyy jäsenten aktivoimiseen ja klubin julkisuuskuvan kehittämiseen. Tahdomme tehdä Rotaryn saavutukset näkyvämmäksi. Aktivoidumme yhä voimakkaammin nuorten ja heidän perheidensä suuntaan tukeaksemme heidän kasvuaan kohti toimintakykyistä, hyvinvoivaa aikuisuutta.

Ravintola Eskobar
Osoite: Kainuuntie 84, Kuhmo

Klubikokous:
Kuukauden 1. keskiviikko
kello 17.00 - 18.30
Kesäaikaan kello 17.00 - 18.00
Tapahtuma tai vierailu:
Kuukauden 3. viikko
Aika ja paikka ilmoitetaan erikseen.

Ilmoittautumiset ruokailuun viimeistään tiistaina sihteerille:
Tuulikki Huusko
sähköposti