Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
25.06.2019
Koko päivä


KUTSU IC RAUMAN KESÄTEATTERIIN / KAKSI PUUTA

Hyvät rotarit olemme varanneet 50 lippua Rauman kesäteatteriin Kaksi puuta musiikkikomediaan tiistaina 25.6.2019 klo 18.00 heti ensi-illan jälkeen. Tilaisuus on sekä avec- että Inter-city-tilaisuus.

Lipun hinta -min 30 hlöä.
Peruslippu 38.50 eur
Eläkeläislippu 28.50 eur
Sisältää teatterilipun ja väliajalla kahvi/tee/mansikkaleivos (gluteeniton/laktoositon) ilmoita jos on muu allergia.

Olemme vastassa teitä klo 17.30 alkaen teatterilla ja saatte liput silloin.

Sitovat ilmoittautumiset sihteeri Erja Lindholm erja.lindholm@promediasata.com
Maksu suorittaminen suoraa Eurajoen Rotaryklubin tilille FI34 5022 0650 0076 62 viimeistään 3.6. mennessä viestikenttään osallistujan nimi / kesäteatteri 2019

Tervetuloa!

Eurajoen Rotaryklubi
President Altti Heikkilä

Järjestäjä: Eurajoen Rotaryklubi

Kaksi puuta

Musiikkikomedia Juha Tapion hiteillä Rauman kesäteatterissa kesällä 2019!

Juha Tapion hittien kuljettama Kaksi puuta murskasi menneenä kesänä Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin katsojaennätyksen ja kesällä 2019 menestysnäytelmä saapuu Fåfängassa sijaitsevaan Rauman kesäteatteriin.

Kaksi puuta on hersyvän hauska tarina rakkaudesta, intohimosta ja… jääräpäisyydestä. Vaikka ennen olikin kaikki paremmin, niin voiko muutos joskus kuitenkin olla hyväksi? Kahden täysin erilaisen maailman kohdatessa ristiriidoilta ei voida välttyä, mutta kenties näkökulmien avartaminen voi tuottaa myös jotain hyvää ja yllättävää.

Häpeämättömän romanttisen komedian ovat käsikirjoittaneet Osku Valve ja Otto Kanerva. Kanerva myös ohjaa esityksen. Rooleissa nähdään ja kuullaan Ria Kataja, Mikko Töyssy, Otto Kanerva, Hanna Vahtikari, Veera Tapanainen ja Miikka J. Anttila.

Vauhdikasta menoa säestää ja rytmittää Antti Vauramon johtama loistava livebändi ja upeat musiikkinumerot tempaavat takuulla yleisön mukaansa. Saavu siis Rauman kesäteatteriin viihtymään tämän hyvän mielen musiikkikomedian parissa!

Esityksen kesto 2.20 min sisältää väliajan.

Lue Länsi-Suomen https://ls24.fi/uutiset/rauman-kesateatterissa-juha-tapion-musiikkia-ensi-kesana

Share This