Yhteiset projektit

uOsallistumme usean tamperelaisen rotaryklubin järjestämään jolulukonserttiin Tampereen tuomiokirkossa. TUomiokirkko täyttyy joulun alla kuuntelemaan hyvää jouluista ohjelmaa Pirkanmaan hoitokodin hyväksi.

Osallistumme piirimme yhteiseen Rotary Day -päivään. Rotary Day on tapahtuma, jossa kerromme sekä Rotaryn että klubimme toiminnasta, mm. vaihto-oppilastyöstämme ja projekteistamme. Myymme tapahtumassa tuotteita, joilla rahoitamme palvelu- ja hyväntekeväisyystoimintaamme.

Seuraa toimintaamme. Tiedotamme tulevan vuoden tapahtumista ja osallistumisestamme näihin yhteisiin tapahtumiin näillä sivuilla ja sosiaalisen median kanavissamme.

Lue lisää tapahtumista sivulta myös piirimme https://rotary.fi/d1390/ sivuilta .

Ravintola Suomalainen Klubi
Puutarhankatu 13
33210 Tampere

Joka toinen keskiviikkoisin klo 12.00-13.00,
Seuraavat kokoukset 8.12., 22.12., 19.1.2022, 3.2.2022 ja 16.2.2022
Poikkeukset kokoontumisaikoihin löydät tapahtum,akalenterista, rotarykalenterista ja ajankohtaista osiosta.

Ei tapahtumia