Olemme osa piiriä 1390

Rotarypiirit

Suomessa on kuusi rotarypiiriä, joihin kuuluu Suomen lisäksi Viro. Jokaista piiriä johtaa piirikuvernööri.

Oman piirimme D1390 kuvernööri toimintavuotena 2021 – 2021 on DG  Eila Parviainen Lahdesta.

Kuvernöörin tukena toimivat piirineuvosto, komiteat ja toimikunnat sekä piirin eri alueiden apulaiskuvernöörit. Klubit tekevät ehdotukset kuvernööreistä, ja piirin nimeämiskomitea valitsee ehdokkaista sopivimmaksi katsomansa kuvernöörin. Tuleva kuvernööri nimitetään Rotary Internationalin maailmankonferenssissa.

Piiri järjestää klubeille useita tapahtumia vuoden aikana. Niistä tärkein on tulevien klubipresidenttien ja klubivirkailijoiden koulutusseminaari (PETS).

Piirikokous järjestetään yleensä syksyisin ja juhlava piirikonferenssi keväisin.

Piirikuvernööri vierailee kaikissa piirinsä klubeissa toimivuotensa aikana. Apulaiskuvernöörit vierailevat oman alueensa klubeissa. Oman klubiumme apulaiskuvernööri on AG Esa Mäkinen Hervannan Rotaryklubista.

Ravintola Suomalainen Klubi
Puutarhankatu 13
33210 Tampere

Joka toinen keskiviikkoisin klo 12.00-13.00,
Seuraavat kokoukset 8.12., 22.12., 19.1.2022, 3.2.2022 ja 16.2.2022
Poikkeukset kokoontumisaikoihin löydät tapahtum,akalenterista, rotarykalenterista ja ajankohtaista osiosta.

Ei tapahtumia