Rotaract ja Interact

Rotaract ja Interact

Rotaract-klubien toiminta on suunnattu 18─30-vuotiaille nuorille. Toiminnan tarkoituksena on kehittää nuorten kasvua vastuuntuntoisiksi aikuisiksi ja johtajiksi. Rotaract-klubin jäsenet päättävät itse projekteistaan ja toiminnastaan. Nuorten klubia sponsoroi ja heidän toimintaansa tukee aina rotaryklubi.

Interact-toiminta on tarkoitettu 12─18-vuotiaille nuorille. Myös Interact-klubilla on rotaryklubi kummiklubinaan. Interact-toiminnassa nuoret pääsevät vaikuttamaan heille tärkeisiin asioihin vuosittain suunniteltujen ja toteutettavien projektien avulla. Rotaryklubi tukee nuoria näissä projekteissa.

Sekä Interactissa että Rotaractissa nuorilla on mahdollisuus verkottua paitsi paikallisesti, myös kansallisesti ja kansainvälisesti. Suomessa Rotaract-toimintaa on erityisesti suurilla paikkakunnilla, Interact-toiminta sen sijaan ei vielä ole levinnyt täällä laajalle.

 

Rotaryklubimme tukee Turun Seudun Rotaract-klubia.

Lue lisää Rotaractista

 

Lisätietoja Interact-toiminnasta

Lue lisää Interactista

 

Kokoontumistiedot

Paikka:
Hotelli Ravintola Martinhovi, Martinkatu 6, 21200 Raisio

Aika:
Kokousaika kuukauden 1. ja 3. perjantai

Klubin viikkokokoukset pidetään kuukauden ensimmäisenä perjantaina ravintola Martinhovissa alkaen klo 12.15 lounaalla kokousajan ollessa 12.45 – 13.45.
Lisäksi kuukauden kolmantena viikkona kokous pidetään torstaisin klo 16.00 paikkana Aimo Aaltosen Hammaslaboratorio, osoite Mäensyrjä 5, Raisio.
Molempia kokouksia voidaan lisäksi pitää myös erilaisten tapahtumien tai vierailujen merkeissä.
Tarvittaessa hallitus kokoontuu klo 11:45 - 12:15.

Ajankohtaista

Tapahtumat

Share This