Keitä olemme

Keitä olemme

Raisio-Jokilaakson Rotaryklubi on aktiivinen Raisiossa ja ympäryskunnissa toimiva rotaryklubi.  Tapaamme toisiamme, kuulemme kiinnostavia esitelmiä, keskustelemme ja teemme monenlaista hyvää paikkakunnallamme. ja Käymme myös vierailemassa erilaisissa kohteissa ja tuemme kansainvälisen Rotaryn humanitaarisia projekteja, osallistumme nuorisovaihtoon ja edistämme lähiseudun hyvinvointia palvelutoiminnallamme. Erityiskohteena ovat nuoret ja vanhukset. 

Klubimme on perustettu 24.08.2001. Kummiklubimme on Raision Rotaryklubi. Olemme osa piiriä 1410. Kts. https://rotary.fi/d1410

 

Harrastus, jolla on tarkoitus

Olemme keskittyneet nuorisovaihdon tukemiseen. Järjestämme nuoria Rotaryn kansainväliseen nuorisovaihtoon joka toinen vuosi. Mielestämme nuorisovaihto on mitä parhainta ruohonjuuritason kansainvälistymis- ja rauhankasvatusta.

Nuorten tapakasvatus ja ammattiin valmistaminen on toinen pääpainoalueemme lähinnä alueen ysiluokkalaisille.

Pidämme arvossa kansainvälisen Rotary Internationalin ponnisteluja ja järjestön arvokasta työtä muun muassa polion hävittämiseksi maapallolta. Pelkästään tähän työhön Rotary on suunnannut runsaasti vapaaehtoisvoimaa sekä yli 1,2 miljardia US-dollaria.

 

Vaikuttava kansainvälinen verkosto

Rotary on Chicagossa 23.2.1905 perustettu kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatio. Rotary Internationalin kotipaikka on Evanston, USA:n osavaltiossa Illinoisissa. Tunnuslauseemme on Palvelu itsekkyyden edelle (Service Above Self).

Rotaryyn kuuluu 1,2 miljoona jäsentä 35 000 klubissa yli 200 maassa. Rotary on merkittävä kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysjärjestö. Suomi on jaettu kuuteen rotarypiiriin, joista yhteen kuuluvat myös Viron klubit. Suomessa ja Virossa on yhteensä 300 klubia, joissa runsaat 10 000 rotaria.

Kokoontumistiedot

Paikka:
Hotelli Ravintola Martinhovi, Martinkatu 6, 21200 Raisio

Aika:
Kokousaika kuukauden 1. ja 3. perjantai

LOUNAS klo 12:15 - 12:45,
kokous 12:45 - 13:45 (hallitus klo 11:45 - 12:15)

Ajankohtaista

Tapahtumat

Ei tapahtumia
Share This