Kuvia ja kertomuksia opettajan arjesta Namibiasta ja Helsinki-Pasilan Rotaryklubin opettajavaihtohankkeesta kertovat erityisopettajat Annamaija Eskola, Nina Neuman, Marika Lehtonen ja luokanopettaja Pirjo SeppäläErilainen kesäloma?

Kesällä 2018 ja 2019 kirkkonummelaiset opettajat viettivät kesäkeskeytyksestään seitsemän viikkoa Namibiassa tukemassa ja tutoroimassa Martti Ahtisaari -koulun opettajia. Tavoitteena oli kehittää opetusta ja kannustaa opettajia työssään. Kirkkonummella on myös jo ollut kaksi namibialaista opettajaa saamassa kokemusta ja oppia suomalaisesta koulusta ja uudet opettajat tulevat Namibiasta keväällä 2020.

Kuvia ja kertomuksia opettajan arjesta Namibiasta ja Helsinki-Pasilan Rotaryklubin opettajavaihtohankkeesta kertovat erityisopettajat Annamaija Eskola, Nina Neuman, Marika Lehtonen ja luokanopettaja Pirjo Seppälä.

Ritva Semi
presidentti 2019 – 2020

Kuvia ja kertomuksia opettajan arjesta Namibiasta ja Helsinki-Pasilan Rotaryklubin opettajavaihtohankkeesta kertovat erityisopettajat Annamaija Eskola, Nina Neuman, Marika Lehtonen ja luokanopettaja Pirjo Seppälä

 

Share This