Mitä teemme

Rotarina sinulla on mahdollisuus toimia, vaikuttaa ja tehdä hyvää. Lisäksi saat mahtavan sosiaalisen verkoston ja elinikäisiä ystäviä niin kotipaikkakunnaltasi kuin maailmanlaajuisesti. Voit myös verkottua oman harrastuksesi jakavien muiden rotareiden kanssa rotareiden moninaisissa kansainvälisissä harrastusryhmissä.

Rotaryklubit kokoontuvat joko viikoittain tai rotaryklubin harkinnan mukaisesti harvemmin. Toteutamme palveluprojekteja ja tuemme humanitaarisia projekteja koordinoivaa Rotarysäätiötä. Saamme viikkokokouksissamme kuulla mielenkiintoisia esitelmiä. Koulutamme jäseniämme eri tehtävissä toimimisen kautta ja kehitämme heidän eettistä johtajuuttaan.

Haluamme rotareina vaikuttaa ajankohtaisiin haasteisiin. Tartumme toimeen pysyvien muutosten aikaansaamiseksi – ympäri maapalloa, yhteisöissämme ja itsessämme.

Hyvinvointikeskus Poukanvillessä,
Keskuskatu 4,
23800 Laitila
puh 02 85781

Joka toinen maanantai klo 17.00 alkaen.

19.8. Haijanen. Vaihto-oppilas esittäytyy.
2.9. Ruokailukokous. DG Heidi Cavénin vierailu. Hallitus kokoontuu klo 16.
16.9. Syyskokous. Iiskala
30.9. Heinonen.
7.10. Sauna. Becker.
21.10. Honkanen.
4.11. Ruokailukokous. Vaihto-oppilas.
18.11. Jalonen.
2.12. Ruokailukokous. Kaitila.
16.12. Joulujuhla klo 14.

Ei tapahtumia.