Olemme osa piiriä 1410

Rotarypiirit

Suomessa toimii viisi rotarypiiriä. Jokaista piiriä johtaa piirikuvernööri.

Oman piirimme D1410 kuvernööri toimintavuotena 2020–2021 on Anita Häggblom Godbyn klubista. Kauden 2021–2022 piirikuvernööri tulee olemaan MIkko Lindeman Someron klubista.

Kuvernöörin tukena toimivat piirineuvosto, komiteat ja toimikunnat sekä piirin eri alueiden apulaiskuvernöörit. Klubit tekevät ehdotukset kuvernööreistä, ja piirin nimeämiskomitea valitsee ehdokkaista sopivimmaksi katsomansa kuvernöörin. Tuleva kuvernööri nimitetään Rotary Internationalin maailmankonferenssissa.

Piiri järjestää klubeille useita tapahtumia vuoden aikana. Niistä tärkein on tulevien klubipresidenttien ja klubivirkailijoiden koulutusseminaari (PETS).

Piirikokous järjestetään yleensä syksyisin ja juhlava piirikonferenssi keväisin.

Piirikuvernööri vierailee kaikissa piirinsä klubeissa toimivuotensa aikana. Apulaiskuvernöörit vierailevat oman alueensa klubeissa.

Hyvinvointikeskus Poukanville,
Keskuskatu 4,
23800 Laitila
puh 02 85781

Vuoden 2021 alusta lähtien joka toinen tiistai klo 17.30 alkaen.

Ruokailu kerran kuukaudessa klo 17.