Olemme osa piiriä 1410

Rotarypiirit

Suomessa on kuusi rotarypiiriä, joihin kuuluu Suomen lisäksi Viro. Jokaista piiriä johtaa piirikuvernööri.

Oman piirimme D1410 kuvernööri toimintavuotena 2018–2019 on DG Risto Suviala Turku Samppalinna.

Kuvernöörin tukena toimivat piirineuvosto, komiteat ja toimikunnat sekä piirin eri alueiden apulaiskuvernöörit. Klubit tekevät ehdotukset kuvernööreistä, ja piirin nimeämiskomitea valitsee ehdokkaista sopivimmaksi katsomansa kuvernöörin. Tuleva kuvernööri nimitetään Rotary Internationalin maailmankonferenssissa.

Piiri järjestää klubeille useita tapahtumia vuoden aikana. Niistä tärkein on tulevien klubipresidenttien ja klubivirkailijoiden koulutusseminaari (PETS).

Piirikokous järjestetään yleensä syksyisin ja juhlava piirikonferenssi keväisin.

Piirikuvernööri vierailee kaikissa piirinsä klubeissa toimivuotensa aikana. Apulaiskuvernöörit vierailevat oman alueensa klubeissa.

Hyvinvointikeskus Poukanvillessä,
Keskuskatu 4,
23800 Laitila
puh 02 85781

Joka toinen maanantai klo 17.00 alkaen.

19.8. Haijanen. Vaihto-oppilas esittäytyy.
2.9. Ruokailukokous. DG Heidi Cavénin vierailu. Hallitus kokoontuu klo 16.
16.9. Syyskokous. Iiskala
30.9. Heinonen.
7.10. Sauna. Becker.
21.10. Honkanen.
4.11. Ruokailukokous. Vaihto-oppilas.
18.11. Jalonen.
2.12. Ruokailukokous. Kaitila.
16.12. Joulujuhla klo 14.

Ei tapahtumia.