Olemme osa piiriä 1410

Rotarypiirit

Suomessa toimii viisi rotarypiiriä. Jokaista piiriä johtaa piirikuvernööri.

Oman piirimme D1410 kuvernööri toimintavuotena 2022–2023 on oma jäsenemme Martti Sjölund. Kausi 2022–2023 tulee olemaan Laitilan Rotaryklubin kannalta historiallinen, Martti on ensimmäinen kuvernöörinä toimiva klubimme jäsen.

Kuvernöörin tukena toimivat piirineuvosto, komiteat ja toimikunnat sekä piirin eri alueiden apulaiskuvernöörit. Klubit tekevät ehdotukset kuvernööreistä, ja piirin nimeämiskomitea valitsee ehdokkaista sopivimmaksi katsomansa kuvernöörin. Tuleva kuvernööri nimitetään Rotary Internationalin maailmankonferenssissa.

Piiri järjestää klubeille useita tapahtumia ja runsaasti koulutusta vuoden aikana. Niistä tärkein on tulevien klubipresidenttien ja klubivirkailijoiden koulutusseminaari (PETS) alkukeväällä..

Piirikokous järjestetään yleensä syksyisin ja juhlava piirikonferenssi keväisin.

Piirikuvernööri vierailee kaikissa piirinsä klubeissa toimivuotensa aikana.

Piiri on jaettu alueisiin, joissa toimiva apulaiskuvernööri auttaa klubeja ja käy vierailulla muutaman kerran rotaryvuodessa. Oman alueemme (Alue 7) apulaiskuvernööri on Ari Nivola Uudestakaupungista.

Lue lisää piirimme sivuilta.

Hyvinvointikeskus Poukanville,
Keskuskatu 4,
23800 Laitila
puh 02 85781

Kokoonnumme klubikokoukseen joka toinen tiistai klo 17.30 alkaen.

Klubikokouksen lisäksi järjestämme paljon muita aktiviteetteja, kuten vierailuja, retkiä jne.