Olemme osa piiriä 1410

Rotarypiirit

Suomessa toimii kuusi rotarypiiriä. Jokaista piiriä johtaa piirikuvernööri.

Oman piirimme D1410 kuvernööri toimintavuotena 2019–2020 on Heidi Cavén Forssan rotaryklubista. Kauden 2020–2021 piirikuvernööri tulee olemaan Anita Häggblom Godbyn klubista.

Kuvernöörin tukena toimivat piirineuvosto, komiteat ja toimikunnat sekä piirin eri alueiden apulaiskuvernöörit. Klubit tekevät ehdotukset kuvernööreistä, ja piirin nimeämiskomitea valitsee ehdokkaista sopivimmaksi katsomansa kuvernöörin. Tuleva kuvernööri nimitetään Rotary Internationalin maailmankonferenssissa.

Piiri järjestää klubeille useita tapahtumia vuoden aikana. Niistä tärkein on tulevien klubipresidenttien ja klubivirkailijoiden koulutusseminaari (PETS).

Piirikokous järjestetään yleensä syksyisin ja juhlava piirikonferenssi keväisin.

Piirikuvernööri vierailee kaikissa piirinsä klubeissa toimivuotensa aikana. Apulaiskuvernöörit vierailevat oman alueensa klubeissa.

Hyvinvointikeskus Poukanville,
Keskuskatu 4,
23800 Laitila
puh 02 85781

Joka toinen maanantai klo 17.00 alkaen.