Projektit

Projektit

Rotary on palvelujärjestö. Toimimme tunnuslauseemme Palvelu itsekkyyden edelle (Service above self) mukaisesti paikallisesti ja maailmanlaajuisesti. Kansainvälinen humanitäärinen palvelumme toteutuu Rotarysäätiömme koordinoimana ja hyväksyttyjen kumppaneiden kanssa.

Ajankohtainen prtojektimme: 

Toteutimme rotarien pienkeräyksen 2022 Sierra Leonen lasten koulutuksen ja jalkapalloturnauksen tukemiseksi.
Sierra Leone projektin flyer 2

Linnunkoto:
Linnunkoto on projekti, millä keräämme rahaa myymällä linnunkotoja (linnunpönttöjä). Näin saaduilla rahoilla hankimme ShelterBox-paketteja.

ShelterBox on Iso-Britanniassa vuonna 2000 rotarien perustama hyväntekeväisyysjärjestö. ShelterBoxin avustustoiminnasta Suomessa vastaa sen virallinen alajärjestö ShelterBox Suomi. Järjestön tehtäviin kuuluu hätämajoitusten ja niihin liittyvien varustetoimitusten järjestäminen luonnonkatastrofeista tai humanitaarisista kriiseistä kärsiviin kohteisiin eri puolille maailmaa.

Nimensä järjestö on saanut vihreästä muovilaatikosta, shelter boxista. Laatikko sisältää teltan, lieden, huopia, hyttysverkkoja, työkaluja ja tarvikkeita, muun muassa astioita ja vedenpuhdistimen. Järjestö hankkii ja toimittaa elämän perusedellytykset takaavat laatikot avustuskohteisiin. Tilapäisen kodin turvin katastrofista kärsineet perheet saavat alun ja tukea uudelle elämälleen.

Rotary International ja Rotarysäätiö suosittelevat ShelterBox-järjestön toimintaa. Järjestöön voi liittyä myös henkilöjäseneksi.  Lisätietoja järjestön Suomen toiminnasta: www.shelterboxtuki.fi

 

 

Kokoontumistiedot

Paikka:
Pepper Bar & Restaurant
Kuohunharjuntie 26
36200 Kangasala

Aika:
Kuukauden parittomina keskiviikkoina klo 17-18.15

Tapahtumat

Share This