Kuvia Rotaryvuodelta 2022 -2023

13.7.2022 Alastaro Seura ry:n keskiviikko illassa Alastaron Rotaryklubin esitelmä 52-vuotta Rotarya Alastarolla. Alastaron Rotaryklubi vietää myöhästynyttä merkkivuotta erillaisin tapahtumin ja tämä on yksi niistä esitelmän piti Klubipresidentti Pertti Saarikallio. 50-vuotta yhteisöllisyyttä ja yhteistoimintaa paikkakunnan hyväksi.

11.7.2022 Alastaron Rotaryklubin edustaja Kalevi Suvila kävi kuitaamassa kiertopalkinnon loimaan Veteraanituvalla. Lajit jossa kisattiin olivat löylynheitto, tikanheitto, ketjunheitto ja huulenheitto sekä makkaransyönti. onnittelut voittajalle. Kiitos Loimaan Rotaryklubille järjestelystä.

Kuvia Rotaryvuodelta 2021 -2022

22.6.2022 Frisbeegolf niittotalkoot.  Valmistautuminen juhannus kisaan. Klubin ahkerat tekijät niittotalkoissa Kiitos Elisa, Mika, Jaakko sekä Markku.

21.6.2022 Alastaron Rotaryklubin vaihtokokous Alastaron Tammiaisissa Saarisuon matkailutilalla. Klubin vetovastuu siirtyi Elisa Rantalalta  Pertti Saarikalliolle.  Kiitoksena menestyksekäästä Rotary kaudesta 2021 – 2022  Elisa Rantalalle luovutettiin Rotarypiiri 1410 myöntämä PHF mitalli Onnittelut ja Kiitos Elisalle mallikaasti hoidetusta presidentti kaudesta. Hannele Lätille luovutettiin myös Rotary piiri 1410 myöntämä PHF mitalli hänelle toinen laatuaan Onnittelut Hannelelle hyvin hoidetuista tehtävistä. Nautittiin hyvästä ja maukkaasta tarjoilusta sekä yhteislauluista Hanna Sholmanin säestyksellä Kiitos Hannalle. Hyvässä seurassa aika kului nopeasti ja rattoisan illan aikana jaettiin myös muita huimionosoituksia. Vuoden Rotaryksi klubi valitsi Marja-Liisa Laitilan onnittelut Marja-Liisalle aktiivisesta otteesta uutena jäsenennä. Marja-Liisa toimii kauden 2022 – 2023 sihteerinä ja on tuleva presidentti.

Hyvää Rotaryvuotta 2022 – 2023

Terveisin Pertti Saarikallio

14.6.2022 Alastaron Rotaryklubi talkoissa Alastaro Seuran kotiseutumuseolla Hunnaalla. Presidentti Elisa Rantala tarjoili talkooväelle munkkikahvit.

12.06.2022 Jokioisten teatterissa esitettiin Tuntematon sotilas. Osallistujat kuvassa.

7.6.2022 Alastaron Rotaryklubi tutustui Hennijoen entiseen kansakouluun ja koulun historiaa kertoi meille Timo Kaunisto. Kauniston perhe tarjoaa koululla matkailu ja juh lapalvelua. Kiitos Timo Kaunistolle kahvitarjoilusta. Alastaron Rotaryklubi toivottaa menestystä entiselle vaihto-oppilaalleen.

31.5.2022 Frisbeegolfrata väylän 9 sepelöinti ja heittopaikan 10 kunnostus. Talkoolaiset kuvassa.

3.5.2022 Kirkkoherra Riku Laukkanen kertoi haasteellisista tehtävistään Etelä-Amerikassa. Katsoimme mielenkiinnolla katselemaan hänen kuviaan kolumbiasta ja El Salvarodista.

26.4.2022 fisbeegolfradan siivous, kunnostus ja testiheitot.

12.4.2022 Linnunpönttö asennukset käynnissä Rotarypuistossa ja tulosta syntyi. Presidentti Elisa pesi kiven. kiitos kaikille talkoolaisille.

30.3.2022 Klubimme rakesi linnunpönttöjä loimijoki laakson linnuille. Pöntöt valmistui Erkki Kallion ohjeistuksella. Kiitos Petrille ja Eevalle täydellisistä järjestelyistä ja ilta kahvista

15.3.2022 klubikokous OP Harjuseutu, Alastaro. Vieraana Tuomas Lankinen, Loimaan evankelinen opisto. Aiheena turvapaikan haku ja pakolaisten asuttaminen

1.3.2022 Empowering Girls, vieraana Johanna Talikainen, Forssan Rotaryklubi

22.2.2022 nautittiin makoisat klubikahvit Tuttujen Tuvassa torin laidalla. Irja Vesala kertoi v. 1996 perustetun toiminnan historiasta ja nykytoiminnasta, jota toteutetaan edelleen vapaaehtoisvoimin. Tärkeää yhteisöllistä työtä jo 26 vuotta!

Klubikokouksessamme 15.2 onnittelulaulun kera kukitettiin päivänsankari. Onnittelut Jaakko Kallionpää 80 v.

30.11.2021 Juha Anttila klubin uudeksi jäseneksi

6.12.2021 Rotarylippumme kunnia-vartiossa Alastaron sankarihaudalla

16.11.2021 Klubikokous Sallilan Energia Oy.n kokoustiloissa. Vieraana Hannu Hirvonen Urjalan klubista. Aiheena matkalippu tulevaisuuteen. Samalla oli klubiveljemme Martti Raikaan 80v kakkukahvien aika, klubi luovutti hänelle klubin viirin ja kukat. Onnea Martti

27.10.2021 Bistro a la Staro burgereita maistelemassa 😃 Hyvää ja tarkkaa puuhaa 😆Emäntä esitteli meille toimintaa ja yrittäjän taustoja, sekä perustamisen koukeroita.

19.10.2021 Kokoonnuimme Sallia Energian tiloissa ja Raimo Prusi kertoi sähkön hinnasta ja hinnan muutos paineista.

Vierailu Mälläisten wanhassa kaupassa