Klubin perinteinen Viron matka tapahtui tänä vuonna Tallinnaan. Lähdimme lauantaina 4.2. aamulla Finlandia laivalla. Lauantaina ohjelmassa oli mm vapaamuotoista tutustumista Tallinnan kaupunkiin, sen kahvilakulttuuriin ja museoihin. Illalla oli ohjelmassa yhteinen illallinen Viron Tanssiagentuurin revyyteatteri Starlight Cabaret’n merkeissä (katso allaoleva linkki).

Sunnuntaipäivän vietimme tutustumalla yksityiseen Viinistu Art taidemuseoon ja sitä ympäröivaan alueeseen. Viinistu sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta itään aivan Suomelahden rannalla. Tässä pienessä kylässä on hieno vierasvenesatama, johon on tullut usein venekuntia myös Suomesta. Satamassa on myös mukava kahvila ja pieni hotelli (www.viinistu.ee). Museon kokelma käsittää virolaisten taiteilijoiden töitä aina viime vuosisadan alusta nykypäivään. Kokoelmassa on satoja ellei tuhansia hienoja töitä.

Sunnutai-illalla olikin sitten edessä jo paluumatka Suomeen samalla laivalla. Kaikki osallistujat olivat yksimielisiä, että näitä Viron matkoja tehdään myös tulevina vuosina.

Ohessa muutama valokuva matkalta sekä kabareen esite (linkki).

Greatest_Show_2022-2023 (1)

Share This