Hyvät rotarit, hyvät Rotaryn ystävät!

Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Kiitos, että olitte mukana tässä yhteisessä juhlassamme. Yhdessä olemme todellakin enemmän.

Yhteistyö on tärkeää rotarytoiminnassa ja se on myös mukavaa. Tammer Nova osallistuu erittäin mielellään ja aktiivisesti Esa Mäkisen aloitteesta jälleen käynnistyvään Intercity – IC- toimintaan. Odotan tältä IC-toiminnalta paljon, ja uskon, että tästä kehittyy tulevien vuosien aikana jälleen merkityksellinen osa Tampereen seudun rotaryklubien toimintaa. Meillä on täällä joukossamme ainakin yksi aikaisempi IC-presidentti, Esko Kianta, Esko on Ylöjärven klubin perustajajäseniä ja myös tuore Major Donor. Kiitos Esko, että olet mukana täällä.

Toivotan Hervannan klubin uudelle presidentille Esa Mäkiselle ja Ylöjärven klubin Ismo Meuroselle kiinnostavaa, innostavaa, inspiroivaa ja uutta luovaa rotarykautta ja klubeillenne paljon hyviä hetkiä tulevan rotaryvuonna. Täällä vieraiden joukossa on vielä ainakin neljäskin tuleva presidentti, Lielahden tuleva presidentti Keijo Koski. Sinulle Keijo, ja Lielahden klubille, lähetämme myös erittäin kannustavat terveiset. Toivon näkeväni kaikkien teidän klubienne jäseniä, myös ilman eri kutsua tai IC-merkintää, Tammer Novan kokouksissa. Olette lämpimästi tervetulleita!

Jarmolle, tammernovalaiselle ja piirimme tulevalle kuvernöörille toivotan upeaa kautta. Mottosi: asiat eivät tapahdu, ne tehdään – lupaa paljon. Me Tammer Novassa seuraamme askeliasi piirimme johdossa kannustaen – ja ylpeänä jäsenestään.

Mutta koska kuvernööri tarvitsee usein innostuksen lisäksi myös ymmärrystä ja kannustusta myös lähipiiristä, pyydän Niinan ja Tuiren luokseni vastaanottamaan ruusut: Niinalle kannustuksena tulevalle vuodelle ja Tuirelle kiitoksena kuvernöörin puolison tukena toimimisesta.

Ja meille tammernovalaisille: meillä on upea klubi, pidetään siitä hyvää huolta. Kehitetään klubiamme Tammer Novan perinteitä kunnioittaen ja tulevaisuuteen katsoen. Muistetaan, että Rotary on paljon muutakin, mutta aina ensisijaisesti se on iloinen asia!

Rotary on jotain aivan erityislaatuista. Iloitaan siitä, että saamme olla tässä toiminnassa mukana.

Hyvää kesää – ja kautta – teille kaikille! Be the Inspiration! Kiitos!

Silja Minkkinen-Poikolainen, Tammer Nova rotaryklubin presidentti 2018 – 2019

 

Share This