Vuositeema

Rotary Internationalin vuositeema 2019-2020

Rotary yhdistää maailman | Rotary förenar världen | Rotary Connects the World

Rotary Internationalin uusi presidentti Mark Maloney on valinnut vuositeemaksi 2019–2020 Rotary yhdistää maailman. Hän toteaa, että Rotaryn kyky yhdistää meidät on edelleen ainutlaatuinen. Rotary tarjoaa mahdollisuuden niin paikalliseen kuin kansainväliseen yhteistyöhön ja verkostoitumiseen. Palveluprojektit ja ohjelmat, polion vastainen työ ja yhteistyö Yhdistyneiden Kansakuntien kanssa muuttavat elämää, niin avun saajien kuin meidän auttajienkin.

Lakeuden Rotaryklubin teemavuosi

Keskitymme tänä vuonna tukemaan vähävaraisten lasten ja nuorten kasvua kohti toimintakykyistä, hyvinvoivaa aikuisuutta. Olemme saaneet piiriltä 1380 apurahan, jonka tuella voimme käynnistää projektin.

Hotelli Ravintola Alma
Ruukintie 4
60100 Seinäjoki

Maanantaisin klubilounas klo 11.30 alkaen.
Mahdollinen klubikokous klo 12.00-12.30.

Rotary Internationalin vuositeema 2019-2020

Rotary Connects the World | Rotary yhdistää maailman | Rotary förenar världen

Lakeuden Rotaryklubin teemavuosi

Hotelli Ravintola Alma
Ruukintie 4
60100 Seinäjoki

Maanantaisin klubilounas klo 11.30 alkaen.
Mahdollinen klubikokous klo 12.00-12.30.