Vuositeema

Rotary Internationalin vuositeema

Rotary Internationalin presidentti Shekhar Mehta on nimennyt presidenttivuotensa 2021-2022 teemaksi

Serve to Change Lives | Palvele – muutat maailmaa

Mehta on nimennyt vuositeemakseen Serve to Change Lives: Palvele – muutat maailmaa. Meidän rotareiden tehtävänä kautta yli 100-vuotisen historiamme on todellakin ollut ihmisten elämän parantaminen lukuisin eri tavoin. Mehta toteaa, että samalla kun muutamme toisten ihmisten elämää, muutamme paremmaksi myös itseämme ja omaa elämäämme.

Presidentti Shekhar Mehta toivoo rotareiden keskittävän alkavana rotaryvuotena voimansa
erityisesti tyttöjen elämän ja aseman parantamiseen maailmassa. Tytöille tulee tarjota
mahdollisuudet koulutukseen, riittäviin resursseihin ja palveluihin sekä etenemiseen työuralla aina johtajuuteen asti. Tässä työssä rotareiden arvoja ja ohjenuoria ovat monimuotoisuus, oikeudenmukaisuus ja inhimillinen tarve liittyä osaksi erilaisia yhteisöjä.
Meitä rotareita tarvitaan tässä maailmassa, ja meitä tarvitaan lisää, koska meillä on niin tärkeitä tehtäviä. Me olemme jo onnistuneet maailmanlaajuisen yhteistyön avulla hävittämään polion lähes kokonaan. Tällä hetkellä osallistumme COVID-19-viruksen torjuntaan. Palvelemme omia paikallisia yhteisöjämme ja elinympäristöjämme. Uusin kärkiteemamme on ympäristönsuojelu.

“Uskon tämän kaiken innostavan meitä. Rotarit rakastavat haasteita”, Mehta toteaa.

Ravintola Raijanholvi
Parkanontie 53
39700 Parkano
tai muu erikseen ilmoitettava paikka.

Tiistaisin kello 17.30 kaksi kertaa kuukaudessa.

Ei tapahtumia