Keitä olemme

Keitä olemme

 

Parkanon rotaryklubi on perustettu 24.2.1974.

Tutustumme yrityksiin, kuulemme erilaisia kokemus- ja asiantuntijaesitelmiä sekä edistämme hyvää alueellamme. Tuemme kansainvälisen Rotaryn humanitaarisia projekteja ja osallistumme nuorisovaihtoon.

 

Harrastus, jolla on tarkoitus

Yksi tärkeä toimintamuotomme on nuorisovaihto. Mielestämme nuorisovaihto on mitä parhainta ruohonjuuritason kansainvälistymis- ja rauhankasvatusta.

Olemme mukana paikallisessa hyväntekeväisyydessä, jossa esimerkiksi suvaitsevaisuus ja erilaisten ihmisten yhdenvertaisuus ovat projektiemme tavoitteena.

Pidämme arvossa kansainvälisen Rotary Internationalin ponnisteluja ja järjestön arvokasta työtä muun muassa polion hävittämiseksi maapallolta. Pelkästään tähän työhön Rotary on suunnannut runsaasti vapaaehtoisvoimaa sekä yli 1,2 miljardia US-dollaria.

 

Vaikuttava kansainvälinen verkosto

Rotary on Chicagossa 23.2.1905 perustettu kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatio. Rotary Internationalin kotipaikka on Evanston, USA:n osavaltiossa Illinoisissa. Kauden 2021-2022 teemamme on Serve to Change LIves.

Rotaryyn kuuluu 1,2 miljoona jäsentä 35 000 klubissa yli 200 maassa. Rotary on merkittävä kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysjärjestö. Suomi on jaettu kuuteen rotarypiiriin, joista yhteen kuuluvat myös Viron klubit. Suomessa ja Virossa on yhteensä 300 klubia, joissa on runsaat 10 000 rotaria.

Kokoontumistiedot

Paikka:
Ravintola Raijanholvi
Parkanontie 53
39700 Parkano
tai muu erikseen ilmoitettava paikka.

Aika:
Tiistaisin kello 17.30 kaksi kertaa kuukaudessa.

Tapahtumat

Ei tapahtumia
Share This