Vuositeema

Rotary Internationalin vuositeema 2020-2021

Rotary Internationalin toimintavuoden 2020-2021 presidentti, saksalainen Holger Knaack julkisti tulevan Rotaryvuoden teeman San Diegossa 20.1.2020.

Rotary avaa mahdollisuuksia | Rotary öppnar möjligheter| Rotary Opens Opportunities

Puheessaan Holger Knaack muistutti, että Rotary ei ole ainoastaan klubi, johon liitymme. Se on samalla kutsu loputtomaan määrään erilaisia mahdollisuuksia. Rotary avaa mahdollisuuksia palvella suurissa ja historiallisissa hankkeissa kuten End Polio tai pienemmissä paikallisissa hankkeissa, joissa istutetaan puita. Se avaa mahdollisuuksia elää rikasta, ydinarvoihimme pohjautuvaa merkityksellistä elämää yhdessä ympäri maailmaa olevien ystävien kanssa.

Äetsän  Rotaryklubin vuositeema

Oma klubimme keskittyy jäsenten aktivoimiseen ja klubin julkisuuskuvan kehittämiseen. Tahdomme tehdä Rotaryn saavutukset näkyvämmäksi. Aktivoidumme yhä voimakkaammin nuorten ja heidän perheidensä suuntaan tukeaksemme heidän kasvuaan kohti toimintakykyistä, hyvinvoivaa aikuisuutta.

Pehulan Kyläkahvila
Päätie 20
32740 Sastamala

Yleensä kuukauden 1. ja 3. maanantai klo 18:00.