Vuositeema

 

Rotary Internationalin
vuositeema

Jennifer Jones: Imagine Rotary

Rotary Internationalin presidentti rotaryvuonna 2022–23 on kanadalainen Jennifer Jones. Hän on ensimmäinen nainen kansainvälisen Rotaryorganisaation johdossa.

Rotary Internationalin presidentin Jennifer Jonesin rotaryvuodelle 2022–23 määrittelemä vuositeema on Imagine Rotary, jonka mukaan meidän tulee muun muassa tehdä unelmamme todeksi, rakentaa rauhaa ja oikeudenmukaisuutta, nähdä Rotaryn vahvuus ja sen mahdollisuudet, muuttaa toimintaamme muuttuvan maailman mukana, lisätä vaikuttavuutemme arvojen ja rotaryperintömme pohjalta.

Lisäksi Jennifer Jones korostaa, että eri toimintamuotojemme pitää olla keskenään tasapainossa. Hän korostaa yhteistyönvoimaa ja korostaa, että nuorissa ja naisissa on voimaa. Yhtenä tärkeänä tavoitteena on naispuolisten jäsenien kasvattaminen 30 prosenttiin.

Lue lisää Jennifer Jonesin ajatuksista täältä.

 

 

Turku Kupittaan Rotaryklubin toiminta
rotaryvuonna 2022–23

 

Kupittaan Rotaryklubin on toiminut uuden rotaryvuoden 2022–23 alkaessa 64 vuotta. Klubi on kolmanneksi vanhin Turun yhdeksästä klubista. Klubimme oli aikanaan myös ensimmäinen turkulaisklubi, joka sai jäsenikseen naisia.

Klubimme noudattaa toiminnassaan Rotary Internationalin ja Piirin 1410 viitoittamia suuntaviivoja.

Kupittaan Rotaryklubin tavoite on toimia RI:n presidentin vuositeeman – Imagine Rotary – ja piirin 1410 kuvernöörin teeman – toimi, tiedota ja pidä huolta jäsenistä – mukaisesti.

Osallistumme aktiivisesti omien hyväntekeväisyyshankkeidemme, palveluprojektiemme, toteuttamiseen ja olemme mukana mahdollisuuksien mukaan Rotaryn yhteisten hankkeiden edistämisessä.

Tärkeitä hankkeita klubillemme ovat muun muassa Kerttulin palvelutalon keskustelu- ja lukupiiritoiminta, nuorisovaihtotoiminta, RYLA (Rotary Youth Leadership Awrads) ja Asunnottomien yöhön osallistuminen.

Tavoitteemme on viestiä toiminnastamme avoimesti ja olla aktiivisessa vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa.

Share This