Keitä olemme

Turun Kupittaan Rotaryklubi on aktiivinen turkulainen rotaryklubi. Kokoonnumme keskiviikkoisin lounaskokoukseen klo 12.00–13.00 Ravintola Suomalaisella Pohjalla tapaamaan toisiamme, kuulemaan kiinnostavia esitelmiä ja edistämään hyvää omalla paikkakunnallamme. Käymme myös vierailemassa erilaisissa kohteissa. Tuemme kansainvälisen Rotaryn humanitaarisia projekteja, osallistumme nuorisovaihtoon ja edistämme lähiseudun hyvinvointia. Ohjelmamme löytyy kohdasta Tapahtumakalenteri.

Klubimme on perustettu 28.3.1958. Kummiklubimme on Turun Linnan Rotaryklubi. Klubissamme on 26 jäsentä. Olemme osa piiriä 1410. Ota yhteyttä klubimme toimihenkilöihin, jos olet kiinnostunut jäsenyydestä Turun Kupittaan Rotayklubissa.

Harrastus, jolla on tarkoitus

Olemme keskittyneet nuorisovaihdon tukemiseen.

Pidämme arvossa kansainvälisen Rotary Internationalin ponnisteluja ja järjestön arvokasta työtä muun muassa polion hävittämiseksi maapallolta. Pelkästään tähän työhön Rotary on suunnannut runsaasti vapaaehtoisvoimaa sekä yli 1,2 miljardia US-dollaria.

Vaikuttava kansainvälinen verkosto

Rotary on Chicagossa 23.2.1905 perustettu kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatio. Rotary Internationalin kotipaikka on Evanston, USA:n osavaltiossa Illinoisissa. Tunnuslauseemme on Palvelu itsekkyyden edelle (Service Above Self).

Rotaryyn kuuluu 1,2 miljoona jäsentä 35 000 klubissa yli 200 maassa. Rotary on merkittävä kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysjärjestö. Suomi on jaettu kuuteen rotarypiiriin, joista yhteen kuuluvat myös Viron klubit. Suomessa ja Virossa on yhteensä 300 klubia, joissa runsaat 10 000 rotaria.

Share This