Mitä teemme

Rotarina sinulla on mahdollisuus toimia, vaikuttaa ja tehdä hyvää. Lisäksi saat mahtavan sosiaalisen verkoston ja elinikäisiä ystäviä niin kotipaikkakunnaltasi kuin maailmanlaajuisesti. Voit myös verkottua oman harrastuksesi jakavien muiden rotareiden kanssa rotareiden moninaisissa kansainvälisissä harrastusryhmissä.

Rotaryklubit kokoontuvat joko viikoittain tai rotaryklubin harkinnan mukaisesti harvemmin. Kouvolan Rotaryklubi kokoontuu lounas- ja iltakokouksiin torstaisin tai kausiohjelman mukaisesti muihin tapahtumiin. Toteutamme palveluprojekteja ja tuemme humanitaarisia projekteja koordinoivaa Rotarysäätiötä. Saamme viikkokokouksissamme kuulla mielenkiintoisia esitelmiä. Koulutamme jäseniämme eri tehtävissä toimimisen kautta ja kehitämme heidän vastuullista johtajuuttaan.

Haluamme rotareina vaikuttaa ajankohtaisiin haasteisiin. Tartumme toimeen pysyvien muutosten aikaansaamiseksi – ympäri maapalloa, yhteisöissämme ja itsessämme.

Kausiohjelman mukaisesti kahdessa paikassa:

Teatteriravintola Betony
Salpausselänkatu 38
45100 Kouvola

Ravintola Three Wings
Kauppalankatu 3
45100 Kouvola

Viikottain kausiohjelman mukaisesti vuorotellen lounasaikaan ja iltapäivällä:
torstaisin klo 12.00–13.00
torstaisin klo 17.00–18.00