Vuositeema

Rotary Internationalin vuositeema

””Rotary Internationalin presidentti Holger Knaack on nimennyt presidenttivuotensa 2020-2021 teemaksi

Rotary Opens Opportunities | Rotary avaa mahdollisuuksia | Rotary öppnar möjligheter

”Rotary isn’t just a club for people to join, but rather “an invitation to endless opportunities,” says Knaack.

Rotary avaa mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun, verkostoitumiseen ja yhteiskunnan palvelemiseen.

Kouvolan Rotaryklubin vuositeema

Kouvolan rotaryklubi on kiinnostava, keskusteleva, kunnioittava ja kansainvälinen klubi. Toimimme edelläkävijäyhteisönä, kehitysmyönteisen keskustelun alustana ja Kouvolan tulevaisuuden rakentajana. Avaamme uusia mahdollisuuksia Rotary Internationalin presidentin Holger Knaackin vuositeeman 2020-2021 ”Rotary Opens Opportunities” mukaisesti.

Tavoitteenamme on olla aktiivisia rotareita, kasvattaa rotary-toiminnan tunnettuutta ja rotareiden määrä Kouvolassa ja edistää eri alojen ammattilaisten ja vaikuttajien yhteistyötä. .

Kausiohjelman mukaisesti kahdessa paikassa:

Teatteriravintola Betony
Salpausselänkatu 38
45100 Kouvola

Ravintola Three Wings
Kauppalankatu 3
45100 Kouvola

Viikottain kausiohjelman mukaisesti vuorotellen lounasaikaan ja iltapäivällä:
torstaisin klo 12.00–13.00
torstaisin klo 17.00–18.00