Olemme osa piiriä 1430

Rotarypiirit

Suomessa on kuusi rotarypiiriä, joihin kuuluu Suomen lisäksi Viro. Jokaista piiriä johtaa piirikuvernööri.

Oman piirimme D1430 kuvernööri toimintavuotena 2020–2021 on DG Teijo Räsänen Kuopiosta.

Kuvernöörin tukena toimivat piirineuvosto, komiteat ja toimikunnat sekä piirin eri alueiden apulaiskuvernöörit. Klubit tekevät ehdotukset kuvernööreistä, ja piirin nimeämiskomitea valitsee ehdokkaista sopivimmaksi katsomansa kuvernöörin. Tuleva kuvernööri nimitetään Rotary Internationalin maailmankonferenssissa.

Piiri järjestää klubeille useita tapahtumia vuoden aikana. Niistä tärkein on tulevien klubipresidenttien ja klubivirkailijoiden koulutusseminaari (PETS).

Piirikokous järjestetään yleensä syksyisin ja juhlava piirikonferenssi keväisin.

Piirikuvernööri vierailee kaikissa piirinsä klubeissa toimivuotensa aikana. Apulaiskuvernöörit vierailevat oman alueensa klubeissa.

Kausiohjelman mukaisesti kahdessa paikassa:

Teatteriravintola Betony
Salpausselänkatu 38
45100 Kouvola

Ravintola Three Wings
Kauppalankatu 3
45100 Kouvola

Viikottain kausiohjelman mukaisesti vuorotellen lounasaikaan ja iltapäivällä:
torstaisin klo 12.00–13.00
torstaisin klo 17.00–18.00