Keitä olemme

Kanta-Hollolan Rotaryklubi  perustettiin v.1958 lahden ympäristön klubiksi ja nimi on siltä ajalta, jolloin Hollola, Orimattila ja Nastola olivat klubin toiminta-alueita. Nykyään jäsenet ovat suurimmalta osin lahtelaisia. Kokoonnumme  kesäaikaa lukuun ottamatta keskiviikkoisin Lahden satamaan Sibelius-talon viereen Bistro & Bar kokka -ravintolaan lounaskokoukseen tapaamaan toisiamme, kuulemaan kiinnostavia esitelmiä eri ammattialoilta, harrastuksista ja päivänpolttavista asioista. Käymme myös vierailemassa erilaisissa kohteissa. Tuemme kansainvälisen Rotaryn humanitaarisia projekteja, sekä osallistumme muiden paikkakunnan Rotaryklubien kanssa paikallisiin tukiprojekteihin.

Vaikuttava kansainvälinen verkosto

Rotary on Chicagossa 23.2.1905 perustettu kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatio. Rotary Internationalin kotipaikka on Evanston, USA:n osavaltiossa Illinoisissa. Tunnuslauseemme on Palvelu itsekkyyden edelle (Service Above Self).

Rotaryyn kuuluu 1,2 miljoona jäsentä 35 000 klubissa yli 200 maassa. Rotary on merkittävä kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysjärjestö. Suomi on jaettu kuuteen rotarypiiriin, joista yhteen kuuluvat myös Viron klubit. Suomessa ja Virossa on yhteensä 300 klubia, joissa runsaat 10 000 rotaria.

Bistro & Bar Kokka
Borupinraitti 4