Mitä teemme

Rotarina sinulla on mahdollisuus toimia, vaikuttaa ja tehdä hyvää. Lisäksi saat mahtavan sosiaalisen verkoston ja elinikäisiä ystäviä niin kotipaikkakunnaltasi kuin maailmanlaajuisesti. Voit myös verkottua oman harrastuksesi jakavien muiden rotareiden kanssa rotareiden moninaisissa kansainvälisissä harrastusryhmissä.Rotaryklubit kokoontuvat joko viikoittain tai rotaryklubin harkinnan mkaisesti harvemmin.

Toteutamme palveluprojekteja. Tällä hetkellä klubimme tukee Vesireppu, Shelter Box ja Lahden Ryla -projekteja, sekä humanitaarisia projekteja koordinoivaa Rotarysäätiötä. Saamme viikkokokouksissamme kuulla esitelmiä eri ammateista ja niiden vaiheista. Vierailemme paikkakunnalla erilaisilla työpaikoilla  ja järjestämme tutustumismatkoja mielenkiintoisiin kohteisiin. Koulutamme jäseniämme eri tehtävissä toimimisen kautta ja kehitämme heidän johtajuuttaan.

Haluamme rotareina vaikuttaa ajankohtaisiin haasteisiin. Tartumme toimeen pysyvien muutosten aikaansaamiseksi – ympäri maapalloa, yhteisöissämme ja itsessämme.

Kokoontumistiedot

Paikka:
Bistro & Bar Kokka
Borupinraitti 4
15140 LAHTI

Aika:
11.45 -13.00

Ajankohtaista

Tapahtumat

Ei tapahtumia
Share This