Projektit

Projektit

 

Rotary on palvelujärjestö. Toimimme tunnuslauseemme Palvelu itsekkyyden edelle (Service above self) mukaisesti paikallisesti ja maailmanlaajuisesti. Kansainvälinen humanitäärinen palvelumme toteutuu Rotarysäätiömme koordinoimana ja hyväksyttyjen kumppaneiden kanssa.

 

Klubimme projektit

  1. Paakkilan puutarhan hoitaminen talkoillen

Klubimme jäsenet osallistuvat Paakkilan puutarhan hoitamiseen talkoohengessä. Toiminta on alkanut säännöllisesti kesällä 2019 ja se tuli päättyneen äänilehtiprojektin tilalle. Puutarhan toimintaan voit tutustua seuraavan nettisivun kautta: http://www.paakkila.fi/

 

  1. Paakkilan vanhan pappilan kunnostustyö

Klubimme jäsenet osallistuvat Paakkilan vanhan pappilarakennuksen kunnostustyöhön yhteisillä talkoilla ja omatoimisesti talkoillen. Toiminta alkoi loppukesällä 2021 ja pappilan kunnostustyön on arvioitu kestävän aina 5-vuotta. Suuri osa työstä tehdään talkoillen eri yhteistyötahojen kanssa ja kesken. Kunnostustyötä voi seurata mm. Facebooksivujen kautta: https://www.facebook.com/Paakkilan-kunnostus-100721655682720  Klubi on aiemmin talkoillut pappilarakennukseen pääsisäänkäynnin yhteyteen esteettömän liuskan.

 

  1. Nuorisotyö

Tuemme paikallista nuorisoa oppilaitosstipendein, ja lisäämme erilaisten kulttuurien tuntemusta kesä-, leiri- ja vuosivaihtojen kautta.

Vuodesta 2002 lähtien olemme järjestäneet elokuussa Kylpyläsaaressa ”Nuorten mato-onkikisan”, jossa 4-13 vuotiaat mittelevät paremmuuttaan kalojen narraamisessa.

 

  1. End Polio Now -ohjelma

Klubimme osallistuu muiden klubien tavoin Rotaryn maailmanlaajuiseen projektiin, jonka tarkoituksena on hävittää maailmasta Polio eli lapsihalvaus. Tähän valtavan suureen hankkeeseen, jonka loppu jo häämöttää keräämme varoja erilaisin tempauksin, keräyksin ja muilla tavoin. Kampanjaa rahoittavat Rotaryn lisäksi myös WHO, Bill & Melinda Gates -säätiö, useat valtiot, muut säätiöt ja toimijat. Lue lisää ohjelmasta sivulta: http://www.endpolionow.org

Kokoontumistiedot

Paikka:
Viikarin kellari
Vanhatie 59
86600 Haapavesi

Aika:
Tiistaisin klo: 17.00-18.15
(Tarkasta kokousaika ja -paikka kuluvan vuoden ohjelmasta ajankohtaista osiosta)

Tapahtumat

Ei tapahtumia
Share This