Keitä olemme

Keitä olemme

 

Haapaveden Rotaryklubi on aktiivinen klubi Oulun eteläiseltä alueelta Pohjois-Pohjanmaalta. Kokoonnumme tiistaisin kokoukseen klo 17.00-18.15 Viikarin kellariin tapaamaan toisiamme, kuulemaan kiinnostavia esitelmiä ja edistämään hyvää omalla paikkakunnallamme. Käymme myös vierailemassa erilaisissa kohteissa ja kokouksiimme kutsumme vierailijoita. Teemme paikallisia palvelu-projekteja, osallistumme nuorisovaihtoon ja edistämme lähiseudun hyvinvointia.

Voit seurata meitä myös Facebookissa:  Haapaveden Rotaryklubi

Haapaveden Rotaryklubi on perustettu 9.2.1955. Klubimme kummiklubina toimi pitkään Oulaisten Rotaryklubi.

 

Harrastus, jolla on tarkoitus

Olemme keskittyneet paikallisiin palveluprojekteihin ja nuorisovaihdon tukemiseen. Viime vuosien palveluprojekteja ovat olleet mm. Kylpyläsaaren minigolfradan ja Lumimaan XC-pyöräradan toteuttaminen sekä lahjoittaminen yhteiseen käyttöön. Meidän mielestämme nuorisovaihto on mitä parhainta ruohonjuuritason kansainvälistymis- ja rauhankasvatusta.

Klubimme palveluprojektit esitellään täällä: Palveluprojektit

Pidämme arvossa kansainvälisen Rotary Internationalin ponnisteluja ja järjestön arvokasta työtä muun muassa polion hävittämiseksi maapallolta. Pelkästään tähän työhön Rotary on suunnannut runsaasti vapaaehtoisvoimaa sekä yli 1,2 miljardia US-dollaria.

 

Vaikuttava kansainvälinen verkosto

Rotary on Chicagossa 23.2.1905 perustettu kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatio. Rotary Internationalin kotipaikka on Evanston, USA:n osavaltiossa Illinoisissa. Tunnuslauseemme on Palvelu itsekkyyden edelle (Service Above Self).

Rotaryyn kuuluu 1,2 miljoona jäsentä 35 000 klubissa yli 200 maassa. Rotary on merkittävä kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysjärjestö. Suomi on jaettu viiteen rotarypiiriin, joista yhteen kuuluvat myös Viron klubit. Suomessa ja Virossa on yhteensä 270 klubia, joissa runsaat 8900 rotaria. Haapaveden Rotaryklubi on osa Rotarypiiriä 1385

Kokoontumistiedot

Paikka:
Viikarin kellari
Vanhatie 59
86600 Haapavesi

Aika:
Tiistaisin klo: 17.00-18.15
(Tarkasta kokousaika ja -paikka kuluvan vuoden ohjelmasta ajankohtaista osiosta)

Tapahtumat

Ei tapahtumia
Share This