Tampere Hervannan Rotaryklubi on monipuolinen ja aktiivinen. Klubimme on perustettu karkauspäivänä 29.2.1988. Kummiklubimme on Tampere-Lielahden Rotaryklubi. Kokouksemme sisältävät mielenkiintoisia ja ajankohtaisia esitelmiä sekä vierailuja yrityksiin ja yhteisöihin Tampereen seudulla. Teemme retkiä myös kiinnostaviin kohteisiin Tampereen seudun ulkopuolelle. Tuemme kansainvälisen Rotaryn humanitaarisia projekteja.

Harrastus, jolla on tarkoitus

Olemme mukana Tampereen Seurakuntayhtymän ”Suurella Sydämellä -vapaaehtoistyössä” sekä  ”Peräkonttikirppis” -toiminnan järjestelyissä. Orkesterimme Herwood Bross käy viihdyttämässä mm vanhainkodeissa ja muissa vastaavissa tilaisuuksissa.

Vaikuttava kansainvälinen verkosto

Rotary on Chicagossa 23.2.1905 perustettu kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysorganisaatio. Rotary Internationalin kotipaikka on Evanston, USA:n osavaltiossa Illinoisissa. Tunnuslauseemme on Palvelu itsekkyyden edelle (Service Above Self).

Rotaryyn kuuluu 1,2 miljoona jäsentä 35 000 klubissa yli 200 maassa. Rotary on merkittävä kansainvälinen palvelu- ja hyväntekeväisyysjärjestö. Suomi on jaettu kuuteen rotarypiiriin, joista yhteen kuuluvat myös Viron klubit. Suomessa ja Virossa on yhteensä 300 klubia, joissa runsaat 10 000 rotaria.