Suomalaiseen marjaviinituotantoon tutustumassa Hollolan Miekkiössä

Toukokuun viimeinen kokouksemme oli vierailu Ainoa Wineryn marjaviiniyritykseen Hollolan Miekkiössä. Pääsimme puolisoinemme maistelemaan maailmalla moneen kertaan palkittuja marjaviinejä. Erityisen vaikutuksen meihin teki tietysti puolukasta valmistettu kevätviini Havu, jonka mausteena käytetyt hunaja ja kuusenkerkkä tulevat Orimattilasta. Ainoa Wineryn kaikki marjat tulevat Suomesta, marjatiloilta ja luonnosta kerättynä.

Isäntäpari David Cohen ja Paola Guerrero de Cohen kertoivat meille, kuinka he olivat päätyneet Suomeen tuottamaan viinejä, mahdollisimman lähelle maailman parhaita raaka-aineita. Kiitämme Ainoa Wineryä lämpimästä vastaanotosta ja toivotamme menestystä jatkossakin!

Isäntä David Cohen tuli aluksi Suomeen kehittämään PCR-teknologiaa

Ainoa WInery sijaitsee Miekkiössä lähellä Lahden, Hollolan ja Orimattilan rajaa.

Ainoa Winery on auki muutamana päivänä viikossa, ja viinejä on mahdollista maistella ja ostaa paikan päällä

Maistelimme kolmea viiniä niihin sopivien juustojen kanssa. Herkullista!

Share This