Suomalaiseen marjaviinituotantoon tutustumassa Hollolan Miekkiössä
Toukokuun viimeinen kokouksemme oli vierailu Ainoa Wineryn marjaviiniyritykseen Hollolan Miekkiössä. Pääsimme puolisoinemme maistelemaan maailmalla moneen kertaan palkittuja marjaviinejä. Erityisen vaikutuksen meihin teki tietysti puolukasta valmistettu kevätviini Havu, jonka mausteena käytetyt hunaja ja kuusenkerkkä tulevat Orimattilasta. Ainoa Wineryn kaikki marjat tulevat Suomesta, marjatiloilta ja luonnosta kerättynä.
Isäntäpari David Cohen ja Paola Guerrero de Cohen kertoivat meille, kuinka he olivat päätyneet Suomeen tuottamaan viinejä, mahdollisimman lähelle maailman parhaita raaka-aineita. Kiitämme Ainoa Wineryä lämpimästä vastaanotosta ja toivotamme menestystä jatkossakin!